Pusă sub semnul întrebării, relaţia Halep - Cahill e mai tare ca oricând: "Darren acceptă, există încredere 100%"

7 sep 2018 1568 afişări Tenis
Pusă sub semnul întrebării, relaţia Halep - Cahill e mai tare ca oricând: "Darren acceptă, există încredere 100%"

Mats Wilander a pus, de pe margine, "lupa" pe relaţia antrenor-jucător dintre Simona Halep şi Darren Cahill. Fostul liderul mondial şi câştigător a şapte turnee de Mare Şlem că antrenorul australian şi liderul WTA se complează excelent, o replică oferită tuturor celor care au fost de părere că relaţia dintre Simona şi Darren se apropie de final. Sever Dron anunţase, la ProSport LIVE, o dispută între Halep şi Cahill.

"Nu e atât de uşor să comentez relaţia dintre ei doi însă cred că e una ok. Bineînţeles că Darren a ajutat-o foarte mult, pentru că dacă el nu ar fi fost în preajma sa, ea nu şi-ar fi îmbunătăţit atât de mult stilul de joc. Darren este o mare parte din rutina ei zilnică, în timp ce el trebuie să o ţină mereu calmă şi motivată, în direcţia bună şi pentru lucrurile care merită cu adevărat. Câteodată, ea devine foarte frustrată că nu câştigă meciuri deşi el pare că vede diferit situaţia şi dintr-un alt punct de vedere.

În acelaşi timp, Darren pare să accepte până acum starea emoţională a Simonei, uneori fragilă. Între ei există încredere 100%. Simona ştie că poate să-i spună că nu jucat aşa cum trebuie în unele momente şi că nu a fost o adevărată luptătoare dar întotdeauna îi va părea rău şi îşi promite că îşi va îmbunătăţi jocul. Ei par să aibă o relaţie perfectă, de încredere, profesională. Imaginea de ansamblu e că ea joacă din ce în ce mai bine, cu lovituri diferite"
, a spus Wilander.

Simona Halep a încheiat repede conturile cu US Open, fiind eliminată în primul tur de Kaia Kanepi (44 WTA), în două seturi, 2-6, 4-6. În ceea ce priveşte micile dispute dintre Halep şi Cahill, Sever Dron a spus, la ProSport LIVE: Nu pot să vă spun (n.r. - cât va mai dura colaborarea dintre Halep şi Cahill). Se pare că e un pic de dispută între ei. Cred că noi trebuie să fim lângă Simona şi ea ştie mai bine. Tot staff-ul ei trebuie să lucreze acum", a spus Dron, la ProSport LIVE. În ceea ce priveşte lipsa on-cout coaching-ului la turneului de la Mare Şlem, Dron a spus: "Da, bineînţeles, aici e problema (n.r. – la Grand Slam-uri antrenorul nu poate interveni pe teren). Darren îi cere ei să găsească soluţiile. Simona are jocul ei cu care a ajuns numărul 1 mondial şi mereu încearcă să-şi impună jocul ei", a spus Dron imediat după eliminarea de la turneul din New York.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.