”Neînvinşii”, capitolul Mihaela Buzărnescu. Fanii au ocazia să afle povestea din spatele succesului, într-o carte dedicată sportivilor români

16 iul 2018 596 afişări Tenis
”Neînvinşii”, capitolul Mihaela Buzărnescu. Fanii au ocazia să afle povestea din spatele succesului, într-o carte dedicată sportivilor români
  • Mihaela Buzărnescu este un model pentru tinerii sportivi şi pentru persoanele care au tendinţa să renunţe în momentele dificile. Pentru perseverenţa şi lupta care au propulsat-o în rândul celor mai importante jucătoare din tenisul mondial, sportiva a fost aleasă să-şi spună povestea într-o carte. Trăirile, perioadele grele şi momentele plăcute au fost puse într-un capitol din ”Neînvinşii”.

BRD Bucureşti Open a fost gazda unei lansări de carte. Sponsorul turneului, BRD, a avut o iniţiativă lăudabilă, prin care a ţinut să se alăture unui proiect menit să aducă un plus de recunoştinţă sportivilor români de performanţă. ”Neînvinşii” prezintă poveştile sportivilor români. Poveştile nespuse din spatele imaginii de campioni, momentele plăcute, dar şi momentele mai puţin plăcute. Printre numele care apar în carte se numără Andreea Răducan, Ana Maria Brânză, Mihai Leu, Cristina Neagu sau Mihaela Buzărnescu. Mihaela a luat parte şi la prezentarea cărţii şi a făcut un scurt rezumat asupra capitolelor care conţin povestea ei.

Sunt bucuroasă să mă aflu aici. În momentul în care am fost sunată să-mi spun povestea din tenis am acceptat imediat, dar nu mă aşteptam să fiu aleasă. E plăcut ca trăirile tale să ajungă în faţa cititorilor, a românilor.

Cariera mea din tenis a fost plină cu momente dificile. Am avut intenţia să renunţ în multe rânduri, mai ales după accidentările grele. În cele din urmă am continuat, iar acum am ajuns să particip la competiţiile importanete din tenis. Să ajung în fazele finale. Părinţii şi persoanele apropiate m-au făcut să continui”, a declarat Mihaela Buzărnescu.


articol scris de Răzvan Stîngă

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.