Meci mare între românce, în turul doi la US Open. Ana Bogdan a luptat fantastic, a trecut de Taylor Townsend și va juca pentru al doilea an consecutiv cu Monica Niculescu. Filmul unui maraton de două zile cu emoții

Meci mare între românce, în turul doi la US Open. Ana Bogdan a luptat fantastic, a trecut de Taylor Townsend și va juca pentru al doilea an consecutiv cu Monica Niculescu. Filmul unui maraton de două zile  cu emoții
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Ploaia abundentă i-a forțat, marți, pe orgnizatori să anuleze meciurile pe terenurile exterioare și să trimită jucătorii acasă. 12 meciuri au fost întrerupte în plină desfășurare. Doar trei meciuri feminine s-au încheiat marți pe terenurile care nu au acoperiș.
  • La capătul tuturor tricolore pe tablourile principale de simplu, avem duel românesc cu repetiție la New York: Monica Niculescu și Ana Bogdan joacă, exact ca în 2016, pentru un loc în turul trei.
  • Sorana Cîrstea (54 WTA) a fost prima româncă ajunsă în turul doi la US Open: a câștigat, marți, meciul împotriva olandezei Lesley Kerkhove (171 WTA), 6-1, 6-3.
  • Monica Niculescu (57 WTA) a fost a doua româncă în turul doi: a învins-o pe Kristina Mladenovic (13 WTA), 6-3, 6-2, la capătul unui meci cu patru reprize de joc, împărțite pe două zile.
  • Ana Bogdan (108 WTA) a completat tripleta tricoloră în turul doi: a învins-o după un meci intens pe Taylor Townsend (119 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.

România are trei jucătoare în turul doi la US Open. Sorana Cîrstea – marți, Monica Niculescu și Ana Bogdan – miercuri și-au câștigat meciurile, fiecare după propriul scenariu.

Sorana Cîrstea a dominat partida cap-coadă și a încheiat înainte ca ploaia să apuce să o scoată de pe teren, 6-1, 6-3 în fața unei sportive ajunse pa tabloul principal via calificări. A răsuflat ușurată, însă marele său duel vine în turul doi, împotriva campioanei de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, jucătoarea care pare că are tot timpul la degetul mic un winner. Cîrstea are același apetit ofensiv ca și letona, iar duelul promite scântei.

Ziua de miercuri a fost însă despre cele două jucătoare tricolore care își dau, parcă într-o farsă a tenisului, revanșa la un an distanță, pe aceleași terenuri, în aceeași fază a competiției.

Monica Niculescu a produs una dintre cele opt surprize de până acum pe tabloul feminin de la US Open: a scos-o pe Kristina Mladenovic (favorită 14 la Flushing Meadows), exasperând-o cu mingile sale tăiate, joase, moarte. DEMonica a redus la tăcere serviciul deloc ușor de returnat al lui Kiki. A făcut cinci break-uri: trei – în primul, două – în al doilea și a arătat curaj în momente-cheie, alungând amintirea unui alt meci întrerupt de ploaie, dar pierdut la French Open.

Iar Ana Bogdan, cea care îi va da replica de pe partea cealaltă a fileului în turul doi, își duce mai departe o poveste de dragoste clară cu Flushing Meadows. New York-ul scoate la iveală luptătoarea din Sinaia: după un start ferm de meci, susținut de un serviciu puternic, Ana a avut nevoie de enorm de multă determinare pentru a se impune. Nu s-a lăsat demoralizată de faptul că a ratat închiderea primului set, pe serviciu, ci a făcut un nou break. A încasat o reacție plină de forță a lui Taylor Townsend, începută – culmea! – cu o căzătură comico-zdravănă  în final de set 1. Americanca a fost la două puncte de 6-0 în setul doi, dar Ana s-a regăsit și construit o revenire superbă, cu care a punctat ferm pe tabelă, dar mai ales la capitolul psihologic. Ajunsă la o minge de 5-5, Ana a ratat totuși al treilea break consecutiv și a mers mai departe, în decisiv și spre o victorie complet diferită de cele propuse anterior de românce la această ediție a US Open-ului. Cu un start fantastic, alimentat de dublele greșeli și de ezitările date de neîncrederea americancei, Ana s-a distanțat la un liniștitor 5-1, care i-a permis și o ratare pe serviciu.

Ana a valorificat totuși prima minge de meci și își egalează rezultatul de anul trecut. Cu 34 de lovituri câștigătoare, jucătoarea pregătită de Gabi Moraru s-a impus într-un meci al seriilor, cu multe răsturnări ale raportului de forțe, dar în care, la final, jocul mai îngrijit al româncei, alimentat cu atacuri prompte, cum parcă îi ies cel mai bine pe terenurile hard de la New York, a avut câștig de cauză în fața masivei americance, autoare a 44 de erori directe (față de 28 ale Anei) .

4 victorii în cele cinci meciuri disputate la Flushing Meadows are acum sportiva de 24 de ani din Sinaia: și-a făcut debutul absolut anul trecut, în calificări, în timp ce în 2017 a intrat direct pe tabloul principal.


21:03 VICTORIE SUPERBĂ‚ pentru Ana Bogdan. Aerul de la New York îi priește: după o luptă fantastică, trece cu 6-4, 4-6, 6-3 de americanca Taylor Townsend. Pentru al doilea an consecutiv este în turul doi la Flushing meadows și pentru al doilea an se va duela cu acceași sportivă pentru un loc în turul trei – Monica Niculescu.


Foto: Adrian Socaciu


20:57 Ana Bogdan ratează prima oportunitate de a închide meciul pe serviciu: cu trei lovituri câștigătoare, americanca rămâne în partidă. 5-2 pentru Ana.


20:50 Taylor Townsend pierde al doilea break în setul decisiv pe dublă greșeală. 5-1 pentru româncă.


20:43 Super-game luat de Ana pe serviciu. A revenit de la 0-15 și 15-30, a trecut cu bine de egalitate, și, la 4-1, se simte miros de duel românesc în turul doi, cu Monica Niculescu. O rejucare a meciului din 2016. Tot din turul doi.


20:35 Este rândul americancei să tempereze elanul Anei: pornind de la servicii apăsate, o determină pe Ana să greșească pe ambele puncte de dublu break. Nu se face 4-0, dar Ana va servi în avantaj, la 3-1.


20:25 BREAK ANA Bogdan în startul decisivului! 2-0. Românca duce mai departe super-lupta din setul doi și o transformă într-un super start pentru setul decisiv. 8 puncte câștigate din 11 jucate, Townsend o ajută cu dublă greșeală la minge de break, dar este meritul luptătoarei Ana că americanca resimte presiune.


20:19  Ne-bu-ni-e! Vă aduceți aminte meciul din 2016 al Anei? Primul tur? Iată cum construiește o nouă revenire într-un set la Flushing Meadows. Dar, Ana se oprește la o minge de 5-5. Americanca pune întreaga furie în atac și o lipește de mantinelă pe Ana. Și de acolo, îi merge serviciul perfect, apoi forehandul. A treia oportunitate de a servi pentru decisiv este cu noroc pentru Taylor Townsend. AVEM DECISIV, după două seturi încheiate cu scor în oglindă – 6-4, 4-6.


20:12 Ana salvează a treia minge de set avută de americancă, forțează egalitatea cu un serviciu apăsat și apoi contabilizează o nouă eroare directă a americancei. Este al patrulea game la rând luat de Ana, care însă primește din nou, la 4-5, cu sabia deasupra capului: face break sau merge în decisiv.


20:07 BREAK, din nou, pentru Ana Bogdan, care pune pe tabelă al treilea game consecutiv și strânge diferența, 3-5. Ana și-a regăsit zvâcul: o trimite bine în defensivă pe Townsend, în spatele liniei de fund și o pedepsește apoi cu un voleu-stop frumos de tot pentru a câștiga game-ul de retur.


20:02 Taylor Townsend servește pentru a doua oraă pentru decisiv, la 5-2. Ana Bogdan a mai rupt o serie nefastă: patru ture de serviciu cedate la rând.


19:57 Tremură și mâna lui Townsend când vine vorba să închidă setul doi. Ana apasă și ea mai tare pe lovituri și recuperează un break. „Bagel” evitat. La 1-5, calea este lung[ ]n acest set, dar măcar la capitolul moral este un impuls semnficativ, în vederea unui foarte probabil set decisiv.


19:55 Și este 5-0 în setul doi pentru ‘TT’. Townsend își trece în cont al treilea break în această manșă secundă, al patrulea la rând în fața Anei Bogdan.


19:50 Ce răsturnare de situație: Taylor Townsend domină în aceste momente. Și totul a început cu această căzătură, pe care o vedeți mai jos. Are 4-0 în setul doi.


19:45 Momente dificile pe teren pentru Ana: Townsend pune toată forța sa într-un retur în lung de linie care îi aduce minge  de dublu break, o aduce la fileu pe Ana, o lobează și o execută într-un moment în care s-a văzut din nou lipsa de inspirație care o cam bântuie acum pe Ana Bogdan. 3-0 pentru Taylor Townsend.


19:35 Break Taylor Townsend. Ana își pierde serviciul în start de set doi, cu o ratare importantă la voleu. Este al doilea break consecutiv cedat de Ana, care nu se mai poate baza pe primul serviciu la fel ca în start de meci.


19:25 SET ANA BOGDAN, 6-4. Românca se impune pe serviciul americancei, dominând cu reverul contra forehandului advers. Cu ceva emoții, Ana trece peste linia de finiș după 39 de minute de joc în primul set, chiar dacă și-a pierdut serviciul la 5-3 și a irosit un 40-0 pe serviciul americancei. La egalitatea, și-a regăsit agresivitatea: a dominat cu reverul un raliu purtat spre forehandul americancei, mai-mai că a pus-o jos pe Taylor – astfel încât mai departe, voleul pare o formalitate. O îndeplinește și așa și-a câștigat a patra minge de 1-0. Cu un retur reușit, Ana smulge eroarea lui Taylor, break-ul și câștigarea manșei.


19:20 Ana Bogdan ratează șansa de a închide setul: a ratat prima minge și americanca profită. 5-4. Tot la un game de 1-0 pe tabelă.


19:15 Taylor, down! Sperietură trasă de americanii din tribună și de americancă pe teren: Townsend este la pământ, aproape de accidentare. Dar, se ridică și își face serviciul, forțând-o pe Ana Bogdan să închidă setul pe lansarea sa.


19:10 La un game de primul set. Ana are… serviciul la ea! Nu a cedat decât șapte puncte în patru ture de serviciu. Procentajul la frecvența primului serviciu este de 71%, iar eficiența – 93%! Și Ana are și loviturile câștigătoare la ea. 12 la 5 rapotrul de winners.


19:07 BREAK Ana Bogdan. Românca antrenată de Gabi Moraru joacă atent și profită de mingea a doua a masivei Taylor Townsend: o ține la distanță cu forehandul și finalizează spectaculos cu reverul cu două mâini pentru a converti prima minge de break a meciului.


18:50 Sugita a fost un om grăbit: 6-0 în setul trei și iată-le pe Ana Bogdan și Taylor Townsend în acțiune! Ce start ia Ana. Zero emoții și game la zero!


18:45 VIctorie Monica Niculescu! 6-3, 6-2. Românca pune pe tabelă patru game-uri consecutive pentru a se impune. I-a pus scurtă franțuzoaicei Mladenovic pentru a-i anula minge de break, a enervat-o și a încheiat meciul dominând-o clar pe retur – doar trei puncte și-a câștigat Kiki în ultimele două ture pe lansare. Favorita 14 de la US Open este eliminată, după un ultim voleu ratat cu mult, de pe forehand.


18:33 Niculescu păstrează avantajul primului serviciu în set, 3-2: scapă de minge de break la această tură de lansare, dar Mladenovic tot forțează egalitatea. Așa s-a întâmplat în fiecare joc de la reluare.


18:20 Super-game de restart! Cinci egalități, Monica rezistă și salvează două mingi de break! Se îndreaptă spre bancă, la 2-1, iar efortul se citește deja pe chipul ei. Greu a fost, greu urmează.


17:40 Se anunță o zi însorită la New York: asta nu poate decât să îi bucure de organizatori, care au de recuperat serios în ceea ce privește programul. Marți, din cauza ploii, nu s-au încheiat decât nouă partide.Astfel, acțiunea se reia miercuri, iar Monica Niculescu va încerca, de la ora 18:00, să ducă până la capăt surpriza în duelul cu Kristina Mladenovic. Jocul Monicăi a deranjat-o vizibil pe franțuzoaică și rămâne de văzut în ce măsură pauza a ajutat-o sau nu să găsească soluții. Monica a avut cu siguranță nevoie de câteva momente bune pentru a se calma, în condițiile în care, deși se afla în avantaj, a cerut de mai multe ori întreruperea promptă a meciului. Orgaizatorii au ezitat, iar jucătoarele au fost nevoite să dea de două ori re-start. Vor da a treia oară restart, miercuri, de la scorul de 6-3 și 1-1, în favoarea Monicăi.


00:38 Jelena Ostapenko a terminat pe Central partida cu Lara Arruabarrena: trei puncte consecutive a câștigat letona pe central: „Mă simt norocoasă că am jucat pe această arenă. este incredibil. Chiar nu știi ce să faci! Am început pe Terenul 17, ni s-a spus că dacă Rafa termină meciul lui înainte de 17:15 (n. r. – ora locală) intrăm noi aici. Rafa a terminat la 17:08. Deci, iată-mă!„. letona va fi adversara Soranei Cîrstea în turul doi de la US Open.


22:35 OFICIAL: marți nu se va mai juca pe terenurile exterioare de la US Open. Așteptăm programul. Pe arena Arthur Ashe, meciurile continuă conform programului inițial.


21:45 Plouă neîncetat la New York. Organizatorii tac mâlc, iar motivul este unul limpede: prognoza meteo anunță 90% șanse de ploaie pentru următoarele ore, ba chiar 100% șanse de ploaie. În afară de Arthur Ashe Stadium, acolo unde acoperișul protejează de ploaie și vânt, șansele de a mai vedea tenis sunt minime. De pe central, a venit o super-surpriză. Citiți în articolul de mai jos detalii.


20:20 Organnizatorii se feresc să ofere o estimare în ceea ce privește reluarea jocului. O formulare mai vagă, nu se putea…


20:05 Se joacă doar pe Arthur Ashe Stadium. Cu acoperișul tras, Angie Kerber și Naomi Osaka se pregătesc de luptă. Câte șase meciuri de pe fiecare tablou – simplu feminin și simplu masculin – sunt întrerupte în acest moment.


19:50 S-au strecurat printre picături, în turul doi: Sorana Cîrstea, Barbora Strycova, liderul mondial Karolina Pliskova și fosta semifinalistă – Wickmayer.


19:45 Organizatorii au luat decizia: Niculescu și Mladenovic merg la vestiare. Monica a protestat vehement din cauza ezitărilor oficialilor de a spune fer, „stop joc!”. De notat însă că, tot printre picături, Sorana a reușit să câștige meciul și să își asigure biletul pentru turul doi, acolo unde o va înfrunta fie pe campioana de la Roland Garros – letona Jelena Ostapenko, fie pe iberica Lara Arruabarrena. Acest meci este întrerupt la scorul de 6-2,1-6, 3-1 pentru favorita 12.


19:37 A treia întrerupere în meciul Mladenovic – Niculescu. Scorul: 6-3, 1-1. Monica este furioasă-foc, le cere socoteală reprezentanților turneului, gesticulează și, este clar, vrea o decizie mai promptă.


19:25 A spart gheața! Sorana Cîrstea este la datorie, își domină adversara și aduce prima victorie românească la New York: 6-1, 6-3, împotriva olandezei Lesley Kerkhove (171 WTA). Cele 74 de minute atribuite de statistica oficială a meciului sunt înșelătoare, în condițiile în care și acest meci a fost întrerupt de picături de ploaie. Românca și-a impus clar jocul, cedând doar patru puncte pe un prim serviciu care a prins terenul în 64% din cazuri.


19:18 Și, revenim. Și este set pentru Monica Niculescu, 6-3, printre picături de ploaie. Mladenovic nu a câștigat niciunul dintre cele cinci seturi jucate în carieră împotriva Monicăi. Aici, a salvat două mingi de set, dar a treia este cu noroc pentru româncă.


19:13 Ambele meciuri ale româncelor sunt întrerupte din cauza stropilor de ploaie, dar nu toate partidele din uriașul complex sunt oprite. De exemplu, pe central, Pliskova își continuă defilarea în fața polonezei Linette, în timp ce Ostapenko luptă pentru a reveni în setul doi, de la 1-5 cu Arruabarrena, la adăpostul primului set câștigat.


19:07 MONICA INSISTĂ‚ SĂ‚ NU SE MAI JOACE: Se mai joacă două puncte, Monica ratează o minge de set, cu retur mult afară, se uită la linie și pleacă direct spre scaun. Mladenovic protestează, dar arbitrul îi dă dreptate româncei. Este 40-30 pentru Monica, pe serviciul franțuzoaicei.


19:03 Un minut de întrerupere, la 5-3 și 30-15 scor favorabil Monicăi pe serviciul franțuzoaicei Mladenovic. Jucătoarea lui călin Ciorbagiu cere oprirea, se duce spre scaun, dar stropii de ploaie dispar rapid.


19:00 Sorana sare cu break-ul. La 3-2, este la trei game-uri de turul doi. Cîrstea câștigă exact jumătate dintre punctele începute cu returul și avansează frumos pe tabelă.


18:50 Mladenovic dă cu racheta de pământ. Slice-ul Monicăi o deranjează clar, ratează trei mingi de break și ratează tentativa de scurtă. Monica pune în premieră diferență de două jocuri pe tabelă. 4-2.


18:45  Iată și seria Monicăi Niculescu: românca o hărțuiește la propriu pe Mladenovic și câștigă al doilea break al meciului, la a treia minge de break. Trei puncte consecutive puse pe tabelă de „Moni”, la capitolul game-uri.


18:40 SET Sorana Cîrstea. Tricolora închide manșa inaugurală în 29 de minute, scor 6-1 în fața olandezei Lesley Kerkhove. Impresionează prin felul în care joacă punctele mari: două din doiuă mingi de break convertite pe serviciul advers și procentaj tot de sută la sută mingi de break anulate adversarei (5 din 5). Este o diferență de nivel clară.


18:30 Re-break Monica Niculescu. Asta se întâmplă atunci când te iei la trântă în slice-uri cu sportiva din Slatina. Franțuzoaica trimite o dată, de două ori peste fileu, dar până la urmă trimite prea jos. Înapoi pe serviciu, la 2-1 pentru franțuzoaică.


18:27 Este break pentru Mladenovic. Trei mingi de break a salvat Monica, dar nu și oe a patra. 2-0 pentru Kiki. Un meci lung va fi, cu siguranță!


18:25 Sorana zboară în primul set. 4-1 în 15 minute cu olandeza venită din calificări. Nu același lucru putem spune despre duelul Monica Niculescu – Kristina Mladenovic. Încă nu s-a terminat al doiilea game. Monica are emoții pe serviciu.


18:15 Și iată un start excelent pentru Sorana Cîrstea. Break rapid și desprindere la 2-0. S-a simțit bine la antrenamentul de ieri și se simte bine și astăzi.


18:10! Salutare! A doua zi sperăm să fie cu noroc pentru românce. Mladenovic începe partida cu Monica Niculescu la serviciu, în timp ce Sorana Cîrstea are prima lansare în meciul cu Kerkhove.


US Open 2017 a început luni cu înfrângeri pe linie pentru tenisul românesc. „BBC” de România – Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil, au  anunțat ziua nefastă a tricolorilor, care a culminat cu eliminarea Simonei Halep, la capătul partidei de pe afișul turneului, cu Maria Șarapova. Bilanțul primei zile: un singur set câștigat de „ai noștri”, din zece jucate. Ziua a doua de acțiune de la Flushing Meadows le introduce în luptă pe ultimele trei jucătoare din România, de la prima oră.

Monica Niculescu are cel mai greu meci al zilei, dintre românce: Kiki Mladenovic și-a trecut în cont primul sfert de finală într-un turneu de Mare Șlem al carierei chiar la New York, iar calitățile fizice și agresivitatea sportivei din Hexagon o transformă într-o amenințare pentru orice sportivă, la Flushing Meadows. Finalista din proba de dublu a edișiei precedente de la US Open este însă ușor în derivă, cu patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri de simplu disputate.

2 victorii din două meciuri disputate a înregistrat Monica în fața lui Kiki Mladenovic

Sorana Cîrstea deschide aventura de la New York împotriva unei jucătoare venite din calificări și are o mini-revanșă de luat, după accidentul de anul trecut. Atunci, jucătoarea din Târgoviște a scăpat printre degete succesul, în favoarea Anei Bogdan, iar amintirea acelei evoluții este, cu siguranță, un ghimpe săcâitor.

Ana Bogdan încheie un prim sezon în care și-a trecut în cont prezențe pe tablourile principale în fiecare turneu de Mare Șlem. Taylor Townsend este o jucătoare care iubește hard-ul la fel de mult ca și românca, însă diferența de gabarit poate cântări mult în acest duel.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen