Ion Ţiriac, mesaj clar pentru finul lui Klaus Iohannis: "Eee, de data asta să se liniştească!"

11 iul 2019 9811 afişări Tenis
Ion Ţiriac, mesaj clar pentru finul lui Klaus Iohannis: "Eee, de data asta să se liniştească!"

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat într-un interviu pentru Prosport, faptul că Marius Vecerdea, un aprig contestatar al conducerii FRT, se foloseşte de faptul că e finul preşedintelui Klaus Iohannis pentru a împiedica activitatea federaţiei. Ion Ţiriac a devenit la data de 19 iunie conducătorul tenisului românesc, cu 32 de voturi, în timp ce Vecerdea a primit doar 11 voturi.

"Eu pe acest individ nu îl cunosc foarte bine, am vorbit cred că de două ori în viaţa mea cu dumnealui. Prima dată acum 4-5 ani, când a venit să schimbe federaţia, că a fost în America, n-am înţeles foarte bine, dar bun, nu înţeleg eu absolut tot. Pe de altă parte, este foarte adevărat, se prevalează totdeauna de faptul că este finul preşedintelui României. Bănuiesc că domnul preşedinte a fost ales democratic, este în regulă, cred că are mulţi fini. Are câteva milioane de fini, noi toţi suntem finii dumnealui şi ne tratează pe toţi în mod egal. Acest fin se prevalează de acest lucru şi sperie pe toată lumea. Dar domnul Iohannis nu este un om de speriat, este un domn cu mintea la el, a ajuns şi preşedinte, iar asta nu mă deranjează absolut deloc", a declarat Ion Ţiriac pentru prosport.ro.

Ţiriac, mesaj tranşant pentru finul lui Iohannis: "Însă, începe să fie puţin supărător (n.red. referire la Vecerdea). În ultimii 3 ani a blocat federaţia. De data asta, Ministerul Tineretului şi Sportului a condus alegerile, au votat cei 51 de membrii ai acestei Federaţiei. În Adunarea Generală chiar i-am rugat să nu mă aleagă dacă, cumva, sunt de părere că în aceste şase luni nu pot să fac ceva. Rezultatele la alegeri au fost, cum spuneţi şi d-voastră, destul de clare, dar dumnealui s-a supărat că a avut un număr minor de voturi şi a început din nou. Eee, de data asta să se liniştească, că altfel îl liniştim noi. Nu poate să ţină ostatică o federaţie precum cea de tenis, cu trei finale de Cupa Davis, cu jucători nr. 1 în lume, băieţi şi fete, cu câştigători de Grand Slam-uri, pentru că nu dumnealui i-a făcut pe ăştia, nu a făcut nici finalale de Cupa Davis. Este inutil să discutăm despre acest domn, pentru că nu are loc în vocabularul meu".

"Şi justiţia asta română trebuie la un moment dat... să vedem despre ce este vorba. Găseşti un om care are nişte probleme de toate felurile. Trebuie să aibă grijă, pentru că nu poate să ne oprească pe toţi din ţara asta, că are o calitate sau cealaltă. Şi cu asta am terminat, pentru că nu merită să cheltuim timp în treaba asta" - Ion Ţiriac

CITEŞTE ŞI INTERVIU EVENIMENT cu Ion Ţiriac. „Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român”. Cum poate fi învinsă „băbuţa” Serena, planurile pentru tenis şi mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis: „Are câteva milioane de fini, noi toţi suntem finii dumnealui”

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.