EXCLUSIV | "Îşi merită pe deplin renumele!" ProSport a vorbit cu tânăra jucătoare de tenis din România care va fi colegă din toamnă cu Wozniacki

Miercuri, 13:22 3505 afişări Tenis
EXCLUSIV | "Îşi merită pe deplin renumele!" ProSport a vorbit cu tânăra jucătoare de tenis din România care va fi colegă din toamnă cu Wozniacki

Prestigioasa Universitate americană Harvard a primit în rândurile studenţilor săi în acest an două staruri ale tenisului mondial, pe Caroline Wozniacki şi pe Bethanie Mattek-Sands. Aşa cum ProSport vă spunea la finalul anului trecut, universităţile din Statele Unite au fost un magnet şi pentru tinerii jucători de tenis din România care aspiră la statutul de profesionişti. Mihaela Mărculescu, 18 ani, a dat admitere şi a fost acceptată la Harvard.

Bucureşteanca a luat pulsul campusului, şi-a făcut temeinic temele înainte de a alege viitoarea sa destinaţie şi a vorbit pentru ProSport despre mediul care le aşteaptă pe Wozniacki şi pe Mattek-Sands.

"Harvard-ul este cu totul special. Îşi merită pe deplin renumele de cea mai bună universitate din lume. Programul zilnic este foarte bine structurat, totul este programat la minut, timpul trebuind a fi foarte atent gestionat. Oamenii de aici sunt minunaţi, toată lumea încearcă să te ajute să depăşeşti perioada de tranziţie de la liceu la facultate, să treci peste dificultăţile inerente", a spus Mihaela Mărculescu.

"Caroline şi Bethanie cred că au luat o decizie excelentă de a urma în această toamnă cea mai prestigioasă şcoală de business din lume, HBS. Cred că au simţit că este momentul ca, după o carieră strălucită în tenis, sa înveţe de la profesionişti cum să gestioneze viitoarele lor afaceri, banii câştigaţi pe terenurile de tenis", a mai spus junioara tricoloră care puncta pe locul 1219 în clasamentul mondial de simplu în iulie 2017, dar fără clasament WTA în prezent.

ProSport a provocat-o pe Mihaela să vizualizeze o posibilă întâlnire cu Bethanie sau Caroline, întâmplătoare, în campusul Universităţii sau pe holurile reputatei Universităţi. Ce întrebare le-ar pune? "Aş fi curioasă să aflu ce le-a determinat exact să aleagă HBS şi cum doresc să pună în practică cele învăţate aici",  ne-a spus Mihaela.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.