ŞOCANT! Un sportiv a fost jefuit în Africa de Sud, iar atacatorii au încercat să-i taie picioarele cu un fierăstrău: "Mai suntem în siguranţă pe străzi?"

7 mar 2018 3504 afişări Alte Sporturi
ŞOCANT! Un sportiv a fost jefuit în Africa de Sud, iar atacatorii au încercat să-i taie picioarele cu un fierăstrău: "Mai suntem în siguranţă pe străzi?"

Un incident şocant a avut loc în dimineaţa zilei de marţi în Africa de Sud, când triatlonistul Mhlengi Gwala a fost jefuit de trei bărbaţi, care mai apoi au intenţionat să-i taie picioarele cu un fierăstrău. Gwala este internat la un spital din oraşul Durban şi se află în afara oricărui pericol. Episodul terifiant a fost povestit de un alt triatlonist, Henri Schoeman, pe pagina sa de Twitter.

“Un prieten de-al meu a fost jefuit de trei persoane în această dimineaţă în Durban. Aceştia au încercat să-i taie ambele picioare cu un fierăstrău. Lama era prea tocită şi au ajuns până la jumătatea unui picior, iar apoi au trecut la celălalt. De-a dreptul dezgustător! Mai suntem în siguranţă pe străzile din Africa de Sud?", a scris Schoeman, pe Twitter.

Gwala se antrena la proba de ciclism în momentul în care a fost atacat. Din informaţiile apărute în presa din Africa de Sud, s-ar părea că bărbaţii respectivi l-au pus la pământ, l-au târât într-un tufiş, după care au încercat să-i taie picioarele. Spre norocul sportivului, lama era prea tocită, astfel că acesta s-a ales cu răni pe ambele membre, dar atacatorii nu au reuşit să-şi ducă planul până la capăt. Pe internet au început deja să se strângă bani pentru recuperarea lui Gwala. S-ar părea că acesta ar avea probleme cu tendoanele în urma atacului, dar urmează să fie supus mai multor controale medicale în aceste zile.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.