LIVE BLOG: Tiberiu Dolniceanu, eliminat în sferturile Grand Prix-ului de sabie de la Budapesta. România a luat medaliile de bronz la Cupa Mondială de spadă feminin de la Barcelona

9 mar 2014 712 afişări Scrima
LIVE BLOG: Tiberiu Dolniceanu, eliminat în sferturile Grand Prix-ului de sabie de la Budapesta. România a luat medaliile de bronz la Cupa Mondială de spadă feminin de la Barcelona 6 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/26986/12225573/1/aaaaasimona-deac-udrea-maria-ruxandra-sbirca-raluca-cristina-bra.jpg

UPDATE, ora 17:18, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu s-a oprit în sferturile Grand Prix-ului de sabie seniori de la Budapesta. Sabrerul român a fost învins în sferturi de Kim Junghwan (Coreea de Sud), scor 15-12, şi a ratat şansa unui nou podium în 2014.


UPDATE, ora 16:55, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu începe asaltul pentru semifinale cu sud-coreeanul Kim Junghwan. Conform tabloului final de 8, dacă trece de Kim, Dolniceanu se va bate cu învigătorul meciului dintre Diego Ochiuzzi (Italia) şi Veniamin Reshetnikov (Rusia).


UPDATE, ora 15:20, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) - România a câşigat finala mică a Cupei Mondiale de la Barcelona la spadă senioare după 23-22 cu SUA. Astfel, elevele lui Octavian Zidaru au intrat în posesia medaliilor de bronz. Este al doilea podium pentru România în etapele de Cupă Mondială din 2014, după aurul de la Doha, din ianuarie.


UPDATE, ora 14:39, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu se va duela pentru un loc în semifinale cu sud-coreeanul Kim Junghwan, de la ora 17:00, ora României. În optimi, Kim Junghwan a trecut cu 15-13 de Bolade Apithyi (Franţa).


UPDATE, ora 14:17, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) -România a fost stopată din drumul spre marea finală de Rusia. Brânză&Co au cedat clar în semifinale, scor 35-20 şi se vor bate pentru medaliile de bronz cu SUA, de la ora 14:40. În cealaltă semifinală, Ungaria a dispus de SUA, scor 38-35.


UPDATE, ora 13:52, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) -Tiberiu Dolniceanu a ajuns în sferturile de finală la Budapesta după ce a trecut cu 15-12 de italianul Gabriele Foschini. Pentru un loc în semifinale, elevul lui Mihai Covaliu se va bate cu învigătorul meciului dintre Bolade Apithyi (Franţa) şi Kim Junghwan (Coreea de Sud).


UPDATE, ora 13:20, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) - Semifinalele Cupei Mondiale de spadă senioare de la Barcelona sunt următoarele: SUA - Ungaria şi România - Rusia. În sferturi, SUA a trecut de China, scor 43-36, iar Ungaria a trecut de Elveţia, scor 45-26. Ambele meciuri încep la ora 13:30, ora României.


UPDATE, ora 13:10, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) - România s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de spadă de la Barcelona după ce a trecut în sferturi de finală de Ucraina, scor 45-35. În semifinale, Brânză&Co se vor duela cu Rusia. Aceasta din urmă a depăşit Italia în sferturi, scor 45-27.


UPDATE, ora 12:51, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu şi-a aflat adversarul din optimile de finală. Pentru un loc în sferturi, românul se va bate cu italianul Gabriele Foschini, care l-a învins pe Ilya Motorin (Rusia), scor 15-13. Duelul va începe la ora 13:30.


UPDATE, ora 12:21, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu (foto) s-a calificat în optimile de finală la Budapesta. Sportivul în vârstă de 26 de ani l-a depăşit în turul II de polonezul Adam Skrodzki, scor 15-6. În optimi, Dolniceanu se va duela cu învingătorul meciului dintre Gabriele Foschini (Italia) şi Ilya Motorin (Rusia).


UPDATE, ora 12:10, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) - România a depăşit Polonia în optimi de finală, scor 45-33, şi în sferturi va întâlni Ucraina, de la ora 12:15, ora României. Ucraina a depăşit Germania la mare luptă, scor 15-14.


UPDATE, ora 11:45, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Adam Skrodzki (Polonia) este adversarul lui Tiberiu Dolniceanu în turul II al Grand Prix-ului de sabie seniori de la Budapesta. Polonezul se află pe locul 60 în clasamentul Cupei Mondiale, cu 24 de puncte.


UPDATE, ora 11:40, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu a rămas singurul român pe tabloul principal. Ciprian Gălăţanu a fost eliminat de  Sando Bazadze (Georgia), scor 7-15. De asemenea, Dragoş Sîrbu a fost învins de Hojin Chung (Coreea de Sud), scor 15-11 şi a părăsit şi el întrecerea de la Budapesta.


UPDATE, ora 11:21, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Alin Badea (foto) a fost eliminat în turul I la Grand Prix-ul de sabie de la Budapesta. Sabrerul român a fost depăşit cu 15-9 de ucraineanul Andryi Yagodka. Urmeză: Ciprian Gălăţanu - Sando Bazadze (Georgia) şi Dragoş Sîrbu - Hojin Chung (Coreea de Sud). Ambele dueluri au loc de la ora 11:30.


UPDATE, ora 11:16, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) - România întâlneşte în optimile de finală ale Cupei Mondiale de spadă fete de la Barcelona naţionala Poloniei. Aceasta din urmă a trecut în turul I de Japonia, scor 45-40, după ce iniţial organizatorii au programat-o să lupte cu Kazakhstan!


UPDATE, ora 10:10, Grand Prix-ul de sabie  (Budapesta) - Tiberiu Dolniceanu este primul sabrer român calificat în turul II al Grand Prix-ului de la Budapesta. Liderul clasamentului Cupei Mondiale a trecut în runda de debut chiar de colegul său de echipă, Mădălin Bucur, scor 15-13. În turul II, Dolniceanu va întâlni învingătorul duelului dintre Pablo Moreno (Spania) şi Adam Skrodzki (Polonia).


UPDATE, ora 9:55, Cupa Mondială de spadă (Barcelona) - În concursul individual de spadă de la Cupa Mondială de la Barcelona, româncele au obţinut sâmbătă, 8 martie, următoarele rezultate: Ana Maria Brânză - locul 9, Simona Pop – locul 40, Ana Maria Constantin – locul 53, Maria Udrea – locul 84, Raluca Sbârcia – locul 108 şi Ioana Dumitru – locul 165.


Ziua de duminică, 9 martie, este una plină pentru scrima românească. Sabrerii lui Mihai Covaliu concurează la Grand Prix-ul de la Budapesta, iar echipa de spadă feminin a României se întrece la Cupa Mondială de la Barcelona. În proba de sabie, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălăţanu, Dragoş Sîrbu şi Mădălin Bucur concureză duminică, 9 martie, în turul I după următorul program:
Tiberiu Dolniceanu - Mădălin Bucur - ora 10:00
Alin Badea - Andryi Yagodka (Ucraina) - ora 11:15
Ciprian Gălăţanu - Sando Bazadze (Georgia) - ora 11:30
Dragoş Sîrbu - Hojin Chung (Coreea de Sud) - ora 11:30
Orele sunt orele României.Naţionala României de spadă feminine este a treia favorită la o medalie, după China şi Rusia. În proba pe echipe, fetele lui Octavian Zidaru vor concura în următoarea formulă: Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea şi Raluca Sbîrcia.
La start s-au aliniat 25 de echipe, iar România e calificată direct în optimi. Aici, fetele noastre vor întâlni, de la ora 10:45, învigătoarea duelului dintre Kazakhstan şi Polonia (ora 9:30).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.