"Stejarii" au pierdut la Bourgoin

15 ian 2010 15 afişări Rugby
"Stejarii" au pierdut la Bourgoin "Stejarii" au pierdut la Bourgoin

Selecţionata "Stejarii Bucureşti" a suferit aseară, a patraînfrângere în Challenge Cup. Elevii lui Serge Lairle, Eugen Apjockşi Cristi Brănescu, au pierdut la Bourgoin cu 33-15 (21-3). Meciula contat pentru etapa a cincea a Grupei A. În urma acestui eşec,"Stejarii" se află pe locul 3 în grupă, având un meci în plus faţăde Parma.

Cu avantajul terenului propriu şi susţinuţi de aproximativ 1500 desuporteri, francezii de la Bourgoin au deschis scorul, în minutul7, prin Jean-Philippe Genevois care culcă balonul în terenul deţintă, iar Alberto Di Bernardo transformă fără probleme, 7-0. AripaAlbert VuliVuli măreşte avantajul echipei sale, în minutul 20,acesta marcând încă o încercare, Di Bernardo, punctând iarăşi,14-0. Opt minute mai târziu,căpitanul lui Bourgoin, Wessel Jooste amarcat al treilea eseu, transformat şi acesta de Di Bernardo, 21-0."Stejarii" pun primele puncte pe tabelă abia în minutul 33,uvertura Florin Vlaicu reuşind să transforme o lovitură depenalitate 21-3.

În repriza secundă, "Stejarii" atacă mai mult, însă cei caremarchează primii sunt tot francezii, care în minutul 48 suntrăsplătiţi de arbitrul Stefanno Penne cu un eseu de penalizare,transformat de Di Bernardo, 28-3. Genovais continuă seriaeseurilor, marcând încă unul,în minutul 54,netransformat însă,33-3. Şase minute mai târziu, Valentin Ursache, culcă balonul înterenul de ţintă, însă Vlaicu nu reuşeşte să transforme, 33-8.Românii par să se dezlănţuie pe finalul partidei, Botezatu punctândal doilea eseu autohton, Vlaicu transformă şi scorul devine33-15.

La Bourgoin, flankerul Bogdan Leonte a fost titular.

Al doilea meci al Grupei A, Parma - Leeds este programatmâine.

Ultimul meci al "Stejarilor" în Challenge Cup va fi pe 23 ianuarie,în deplasare, la Parma.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.