România a ajuns la CM 2009, dar nu are antrenor

4 sep 2008 13 afişări Polo
România a ajuns la CM 2009, dar nu are antrenor România posedă jucători valoroşi, precum Radu şi G. Georgescu, dar nu are selecţioner

Două săptămâni a durat incertitudinea în privinţa prezenţei naţionalei la CM de la Roma (18 iulie – 2 august), dar ceaţa a fost risipită ieri de un fax primit de la FINA. Argintul cucerit de Statele Unite la JO ne-a creat probleme, în contextul în care nicio echipă din afara Europei nu ar fi trebuit să termine între primele cinci la Beijing. Dar tricolorii nu au rămas pe mal, locul 9 obţinut la Europenele de la Malaga dovedindu-se până la urmă decisiv.

Forul condus de George Gaiţă a fost informat ieri printr-un act trimis de FINA că România a acces între cele 16 naţiuni care se vor ciocni în capitala Italiei, elementul esenţial în favoarea noastră constituindu-l considerarea echipei Statelor Unite drept calificată de la Liga Mondială, nu în urma competiţiei asiatice. „E rezultatul locului ocupat la CE şi suntem cu toţii mulţumiţi că există continuitate în ceea ce priveşte calificările la competiţiile majore. Mai sunt însă multe de pus la punct”, ne-a spus centrul Cosmin Radu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.