Dilemă: cine vine pe bancă la naţionala de polo?

31 oct 2013 1023 afişări Polo
Dilemă: cine vine pe bancă la naţionala de polo?

*Biroul federal al FR de polo a validat decizia conform căreia Vlad Hagiu va părăsi naţionala de seniori. Rămâne de văzut de ce resurse financiare va dispune federaţia pentru a aduce un antrenor străin

*Dacă oficialii FRP nu vor reuşi să aducă un tehnician străin, variante ar putea fi Dorin Costrăş sau Viorel Rus

*Vlad Hagiu va conduce reprezentativa de juniori Under 15

Reprezentativa de polo, unica selecţionată tricoloră calificată la JO 2012, a rămas fără antrenor. Pentru că disensiunile dintre Vlad Hagiu (foto) şi nucleul de bază al echipei nu s-ar fi încheiat, probabil, nici peste 10 ani, oficialii federaţiei au ales o soluţie de compromis. L-au trecut în fruntea selecţionatei U 15 pe omul care a dus naţionala mare până pe locul 4 la CE 2006!

Morală sau nu, decizia naşte o serie de interpretări, împrăştie confuzie, dar, teoretic, ar trebui să asigure un climat de linişte. De ce? Grupul jucătorilor cu experienţă ar răspunde convocărilor, iar cel mai bun centru al lumii, Cosmin Radu (32 de ani), ar urma să revină în şaptele tricolor.

Problema salariului

Federaţia condusă de tridentul Grinţescu-David-Niţă e nevoită să găsească în cel mai scurt timp un tehnician străin, principala doleanţă a jucătorilor care dau greutate echipei. Nu se ştie însă cum vor suporta salariul unui tehnician de top. O altă pistă o reprezintă Dorin Costrăş (CSM Digi Oradea) şi Viorel Rus (Dinamo). Hagiu, care în Biroul Federal nu a mai avut sprijinul niciunui membru, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.