David şi Niţă vor să-l readucă pe Cosmin Radu la naţională

20 feb 2013 633 afişări Comentează şi tu Polo
David şi Niţă vor să-l readucă pe Cosmin Radu la naţională David şi Niţă vor să-l readucă pe Cosmin Radu la naţională

Biroul federal al FR de Polo s-a reunit imediat după Adunarea Generală în care Anatol Grinţescu a fost reales preşedinte. Alături de acesta, din organismul de conducere mai fac parte Cristian David şi Florian Niţă (vicepreşedinţi), Mihai Ragea, Cornel Rusu, Dorin Roşca, Alin Giurgiu (membri, toţi patru aleşi de Adunarea Generală), precum şi antrenorul federal Virgil Pleşca (membru de drept). Acestora li se alătură secretarul general Liviu Răducanu, reconfirmat în funcţie în cadrul Biroului federal.

În cadrul şedinţei, Anatol Grinţescu (73 de ani) i-a delegat o parte dintre drepturile executive lui Cristian David (45 de ani). Ministru pentru românii de pretutindeni în cadrul Guvernului Ponta, David a fost unul dintre cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte al FR de Polo. El s-a retras însă înainte de scrutin, făcând astfel o reverenţă în faţa celui care conduce federaţia din 1990. Cristian David este de altfel numele vehiculat pentru conducerea federaţiei în clipa în care Grinţescu se va retrage.

Cei doi vicepreşedinţi, David şi Niţă, şi-au stabilit ca obiectiv prioritar readucerea lui Cosmin Radu la echipa naţională. "Vom merge să discutăm cu el la Zagreb. În ce mă priveşte, a doua prioritate este înfiinţarea unor secţii noi de polo în ţară. Am în vedere, în viitorul apropiat, Câmpina şi Baia Mare", a declarat Niţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.