O handbalistă din România trăieşte clipe îngrozitoare: "Mi s-a transmis că sunt suspectă de leucemie! Nu ştiu cât mai duc"

31 oct 2018 11215 afişări Handbal
O handbalistă din România trăieşte clipe îngrozitoare: "Mi s-a transmis că sunt suspectă de leucemie! Nu ştiu cât mai duc" foto: Libertatea

Coşmarul prin care trece handbalista Ada Iliescu, 26 de ani, pare fără sfârşit. În vară a suportat o operaţie de hernie cervicală, dar probleme medicale au revenit. A suferit o cădere de calciu, a fost dusă la spital, iar acolo veştile au fost cutremurătoare. E suspectă de leucemie şi nu mai aude cu urechea dreaptă.

"Într-o primă fază, mi s-a spus că este o anemie severă, dar la Spitalul Fundeni mi s-a transmis că sunt suspectă de leucemie. Sper să nu fie aşa. Am repetat analizeze şi aştept rezultatul. Când credeam că am mai trecut un hop, constat că am ajuns la limită. Nu ştiu cât mai duc. La ultima operaţie, s-a întâmplat ceva groznic. Am avut implantat un cateter, având artera blocată. Am simţit cum mi se răceşte copul şi mi-am zis: 'Până aici mi-a fost!'", a spus Ada Iliescu pentru Libertatea.

Sportiva care a evoluat pe postul de centru şi extremă dreaptă la Victoria Bucureşti are probleme mari şi cu auzul. "Soluţia ar fi un implant de trunchi cerebral, altfel nu are cum să-mi lege aparatul auditiv...În spitalele româneşti, dacă nu ai bani, poţi muri liniştit acasă. Doctorul care m-a operat mi-a spus că sunt efecte secundare ale bolii: meningită, leucemie", a mai spus handbalista care acum nu mai aude cu urechea dreaptă, iar la stânga are mari probleme.

Ada are nevoie de fonduri pentru a putea efectua operaţia, iar întreaga poveste cutremurătoare poate fi găsită aici: https://cumseschimbaviatacataiclipii.wordpress.com/

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.