Jo Jo Dan își continuă drumul spre titlul mondial

Autor: Mirela Basescu Publicat: 02 Aug. 2008, 21:54 Alte Sporturi
Jo Jo Dan își continuă drumul spre titlul mondial

Ion Ionuț și-a păstrat centura NABA la categoria ușoară, după cel mai greu meci al carierei la profesioniști. În urma victoriei repurtate la puncte, în fața ugandezului Peter Semo, Ion Ionuț (foto, în dreapta), poreclit „Jo Jo Dan“, a făcut pași mari spre a-și împlini visul. Viitoarele meciuri l-ar putea aduce în ipostaza de challenger la titlul mondial.
„Încă două, trei meciuri ca cel de acum și Ion Ionuț va avea șansa să fie declarat challenger la titlul mondial“, a spus Cristian Gănescu, promotorul galei organizate la Piatra-Neamț. Deși încă de la început meciul cu Peter Semo era considerat ca unul extrem de dificil, Jo Jo Dan nu s-a lăsat influențat de renumele adversarului.

Susținut în permanență de publicul care a umplut până la refuz sala, pugilistul, deținător al centurii NABA la superușoară, și-a apărat fără probleme titlul. Mai mult, el a dedicat victoria celor care l-au susținut la acest meci, cât și încercarea lui de a obține titlul mondial. „Publicul a fost minunat. Printre lovituri auzeam cum mă încurajează și de aceea vreau să le dedic victoria și centura celor ce au fost în sală“, a declarat el.

" A fost cel mai greu meci al carierei mele de profesionist. Adversarul s-a dovedit foarte rezistent, îi căram pumni cu nemiluita și el tot mai stătea în picioare. "– Jo Jo Dan, pugilist

Autor: Mirela Basescu Publicat: 02 Aug. 2008, 21:54 Alte Sporturi
Pe aceeași temă