ÎNOT | Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele Campionatelor Europene cu un nou record naţional

3 aug 2018 828 afişări Alte Sporturi
ÎNOT | Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele Campionatelor Europene cu un nou record naţional

Campionatele Europene de seniori de la Glasgow aduc un prim record naţional pentru România. Robert Glinţă (CS Dinamo) s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de 50 metri spate, încheind seriile preliminarii cu al treilea timp - 24,59.  Semifinalele sunt programate tot vineri, în sesiunea de seară, de la ora 19:25 (ora României).

Robert Glinţă va lupta pentru un culoar în finală, în proba sa favorită. Tot la 50 metri spate a înotat şi Andrei Anghel, locul 42 cu timpul de 26,50, anunţă Federaţia Română de nataţie şi pentatlon Modern.

  • La Glasgow şi Berlin, în perioada 1-12 august, se desfăşoară Campionatele Europene după un format în premieră, care reuneşte şapte întreceri: atletsim, înot, gimnastică, ciclism, canotaj, triatlon şi golf.
  • 4.500 de atleţi sunt aşteptaţi să participe la aceste Campionate Europene.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.