Soacra le-a prins în flagrant! Mama soţului Alinei Dobrin a povestit cum şi-a găsit nora în pat cu presupusa iubită

11 ian 2013 33250 afişări Comentează şi tu Handbal
Soacra le-a prins în flagrant! Mama soţului Alinei Dobrin a povestit cum şi-a găsit nora în pat cu presupusa iubită Soacra le-a prins în flagrant: "Era cu mâna în pantalonii ei!"

*Sub jurământ, Mariana Păcuraru, mama soţului Alinei Dobrin, a povestit cum şi-a găsit nora în pat cu Cristina Niculae

Ieri a fost ziua în care cărţile au fost date pe faţă în procesul de divorţ dintre Alina Dobrin şi Robert Păcuraru. Mama fostului boxer a dezvăluit sub jurământ câteva episoade picante din trecutul Alinei Dobrin, scene pe care până de curând i le-a ascuns şi fiului său tocmai, susţine ea, pentru a le proteja celor doi mariajul.

"Se sărutau pasional"

În urmă cu aproximativ trei ani, CSM Bucureşti a efectuat un cantonament la Albena, iar Alina Dobrin, aşa cum obişnuia, l-a dus în Bulgaria şi pe fiul său, de grija căruia s-a preocupat soacra handbalistei. "Noi stăteam la etajul 2, alături de tot lotul, iar Alina şi Cristina Niculae aveau singure o cameră la etajul 16", povestea unor apropiaţi ieri, pe holurile Judecătoriei Sectorului 6, Mariana Păcuraru. Cu câteva zeci de minute înainte, femeia uimise asistenţa restrânsă din sală. "Într-una din zile eram pe plajă, mă jucam cu băieţelul. Fetele erau şi ele prin preajmă, unele în apă, altele alături de noi. La un moment dat, m-am întors cu faţa spre mare şi atunci le-am văzut în larg pe Alina şi pe Cristina cum se sărutau, exact cum face un baiat cu o fată, cu pasiune, prelungit. I-am atras atenţia, i-am zis să se cuminţească şi mi-a promis că aşa va face", este una dintre mărturiile Marianei Păcuraru.

"Am prins-o cu mâna în patalonii Cristinei"

Mai mult, aceasta şi-a reamintit şi-un episod surprins în apartamentul Alinei Dobrin din Crângaşi. "Eu obişnuiam să mă mai duc dimineaţa la ea acasă, pe la 6:00, şi înainte să plece ea la serviciu, beam o cafea şi jucam Yams. Am vrut să-i fac o surpriză într-o zi, mai ales că fi-miu era la muncă, aşa că m-am dus mai devreme, neanunţată. În sufragerie, pe canapea, dormeau Alina şi Cristina, iar nora mea avea mâna băgată în pantalonii lui Niculae. Am rămas fără cuvinte, mai ales că în cealaltă cameră dormea nepoţelul meu", a fost celălalt episod dezvăluit de soacra Alinei Dobrin instanţei.

Ştiam că e adevărat. Eu am văzut-o, normal că am văzut-o. În cantonament, unde să o văd? Ştiam treaba asta şi i-am zis să se potolească. I-am atras atenţia...
Mariana Păcuraru, soacra Alinei Dobrin

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.