Situaţie blocată la FR de Handbal, după demisiile în bloc la Comisia de Apel. Cristina Vărzaru: ”Demisia prin telefon nu ne ajută cu nimic”. Numărul de dosare fără o rezolvare în acest moment

22 iul 2019 2004 afişări Handbal
Situaţie blocată la FR de Handbal, după demisiile în bloc la Comisia de Apel. Cristina Vărzaru: ”Demisia prin telefon nu ne ajută cu nimic”. Numărul de dosare fără o rezolvare în acest moment

Federaţia Română de Handbal a rămas fără Comisie de Apel, o situaţie mai mult decât delicată, având în vedere că pe rol sunt câteva dosare. Preşedintele Florin Ichim şi membrii Marian Pâcleşan şi Andreea Iova şi-au anunţat demisiile. Secretarul general al FRH, Cristina Vărzaru, susţine însă că numai ultimii doi şi-au depus demisiile scrise, cele care, de fapt, sunt luate în considerare.

„În Consiliul de Administraţie de vineri am prezentat o situaţie a Comisiei de Apel, după ce în datele de 1 şi 3 iulie am primit demisiile celor doi membri (n.r. Pâcleşan şi Iova). Imediat i-am făcut o adresă domnului Ichim, rugându-l să-i înlocuiască, să nu blocăm activitatea. Nu ne-a răspuns, motiv pentru care l-am sunat în fiecare zi. Nu am reuşit să comunicăm nici telefonic, pentru că nu a răspuns. Domnul Ichim susţine că şi-a dat demisia, dar la noi nu a ajuns nicio adresă oficială. I-am trimis o nouă adresă în care să ne spună care este statusul Comisiei de Apel”, ne-a declarat Cristina Vărzaru.

Secretarul general al FRH a întărit ideea că situaţia este destul de complicată. Federaţia nu poate face nicio mişcare din punct de vedere procedural până când Florin Ichim nu-şi va depune oficial demisia, preşedintele Comisiei de Apel fiind ales de Adunarea Generală. Trei hotărâri ale Comisiei de Apel luate în 2018 nu au nici azi o motivare, alte două hotărâri în cazul lui Viorel Mazilu sunt nesemnate, şedinta din 26 iunie care avea pe rol două dosare nu s-a mai ţinut, au apărut între timp alte patru dosare, acestea fiind câteva din problemele care aşteaptă o rezolvare, după cum a mai spus oficialul FRH.

„Demisia prin telefon a domnului Ichim nu ne ajută cu nimic. Întotdeauna am încercat să avem o relaţie bazată pe regulament cât mai corectă”, a concluzionat Cristina Vărzaru.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.