Să înceapă Euro 2012!** Prezentarea tuturor echipelor participante la Campionatul European de handbal din Serbia

Să înceapă Euro 2012!** Prezentarea tuturor echipelor participante la Campionatul European de handbal din Serbia
  • Publicat:
  • Actualizat:

Campionatul European de handbal feminin din Serbia debutează marți cu opt meciuri extrem de echilibrate. Practic, fiecare dintre cele 16 echipe care se vor alinia la startul competiției va intra direct în joc. Iar orice greșeală va costa enorm, dat fiind faptul că fiecare punct contează și în faza următoare, a grupelor principale.

Norvegia și Serbia, favorite certe în grupa A

Ca aproape la fiecare competiție din ultimii ani, Norvegia este favorită certă. Cvintuplă campioană europeană, ultimele patru titluri fiind cucerite consecutiv la ultimele ediții ale turneului, Norvegia nu concepe să își piardă coroana în acest an. Totuși, echipa antrenată de Thorir Hergeirsson a trecut printr-un proces de schimbare a generațiilor, în urma căruia au apărut în lot nume precum Silje Solberg, Karoline Naess sau Maja Jakobsen. Asta nu înseamnă că jucătoare cu mare experiență internațională ca Linn-Kristin Riegelhuth Koren (foto-dreapta), Katrine Lunde Haraldsen sau Kristine Lunde-Borgersen vor lipsi din lotul nordicelor, lot care va fi încurajat și în acest an de o galerie numeroasă. Conform oficialilor sârbi, nordicii au cerut chiar mai multe bilete decât fanii echipei gazdă pentru meciurile din grupe! Dacă Norvegia e mare favorită pentru câștigarea grupei, locul secund pare deja acontat de naționala gazdă, Serbia. Condusă de Andrea Lekic, naționala sârbă vrea o medalie la primul European din istorie găzduit pe teren propriu. „Am visat de mult timp la un rezultat bun cu echipa națională și cred că a venit timpul să îl obținem. Totuși, trebuie să fim atente, să nu ne îmbătăm cu apă rece. E nevoie de multă concentrare, multă muncă și dorință de victorie. Sunt multe echipe puternice pe care trebuie să le învingem dacă vrem să câștigăm măcar o medalie”, a spus Lekic pentru site-ul oficial al competiției. Pe lângă Lekic, sârboaicele mai au avantajul unui „tunar” la linia de nouă metri, pe Sanja Damnjanovic, jucătoarea lui Podravka Koprivnica, locul secund în clasamentul golgheterelor în Liga Campionilor, cu 50 de reușite marcate în șase partide. „Sunt destul de obosită după ce am jucat în fiecare meci în Ligă, dar sunt gata de război. Putem să câștigăm și meciul cu Norvegia, suntem gata să profităm de fiecare greșeală a lor”, a spus interul stânga al Serbiei. Pentru celălalt loc care asigură calificarea în grupele principale se vor bate Ucraina și Cehia. La naționala ex-sovietică vor evolua patru jucătoare ce sunt legitimate la cluburi din România (Managarova, Glibko, Șuțka și Burlacenko), plus fostele jucătoare ale Oltchimului, Anastasia Pidpalova și Olga Vașciuk.

Franța, favorită într-o grupă cu echipe în reconstrucție!

Franța a pierdut surprinzător sfertul de finală cu Muntenegru, scor 22-23, la Jocurile Olimpice de la Londra, o înfrângere care și-a pus amprenta asupra franțuzoaicelor. „Simțim mai multă presiune la Euro, pentru că știm că putem mai mult„, a spus portarul Cleopatre Darleux despre ambițiile Franței. O națională care vizează aurul european, pe care nu a reușit să îl câștige niciodată, cea mai bună performanță fiind medalia de bronz cucerită în edițiile din 2002 și 2006. Însă până la finală, franțuzoaicele trebuie să treacă de prima grupă, cunoscut fiind faptul că naționala lui Krumbholz pornește mai greu la turneele finale. Totuși, jucătoarele din Hexagon au avantajul moral de a fi câștigat clar ultimele două meciuri cu Suedia (29-17 la Jocurile Olimpice și 24-22 la Mobelringen Cup), o echipă aflată în cădere liberă (locul 9 la CM 2011 și locul 11 la Jocurile Olimpice) după medalia de bronz cucerită la Euro 2010. În plus, Franța a câștigat ultimele cinci amicale disputate (două cu Norvegia, unul cu Danemarca, Spania și Suedia). Drumul spre grupele principale pare liber pentru franțuzoaice, mai ales că și Danemarca trece printr-o nouă perioadă de reconstrucție. „Nu ar trebui să ne așteptăm la medalii, echipa se schimbă acum. Fetele nu trebuie să joace sub presiune”, a spus antrenorul Jan Pytlick. Iar tehnicianul care se află la conducerea echipei daneze de mai bine de cinci ani a fost secondat și de centrul Kristina Kristiansen: „Ne cunoaștem mai bine acum și e nevoie de timp pentru a deveni puternice. Am schimbat și sistemul defensiv, așa că nu trebuie să evoluăm sub presiunea rezultatelor”.

Echilibru pe linie într-o grupă afectată de accidentări

Grupa C, care va avea loc la Novi Sad, este, alături de grupa României, cea mai echilibrată de la acest Campionat European. Totuși, Croația și Germania au fost lovite puternic de accidentări în această toamnă, astfel că Ungaria și Spania devin ușor favorite. Ex-iugoslavele nu vor putea conta pe Miranda Tatari și Andrea Penezic (foto stânga), ambele accidentate. Două pierderi enorme pentru echipa antrenată de Vladimir Canjuga, care se baza pe aruncările puternice ale celor doi interi de forță. „Va fi foarte, foarte greu pentru noi. Andrea e cea mai bună jucătoare a noastră și ne va lipsi enorm”, a declarat extrema Maja Zebic. Iar nemțoaicele nu le vor putea folosi pe Susann Muller (inter dreapta) și pe căpitanul Isabell Klein, ambele accidentate în ultimele două săptămâni. În plus, interul Nadja Nadgornaja are probleme la ligamente și are șanse minime să joace în primele două partide, cele cu Croația și Spania. Ibericele, medaliate cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, continuă să nu impresioneze prin joc, dar au rezultate foarte bune. Iar la Euro vor beneficia pentru prima dată de ajutorul Alexandrinei Barbosa, portugheza care a obținut pașaportul spaniol chiar în acest an. „Sunt fericită și abia aștept să joc pentru Spania la Euro”, a declarat Barbosa. Cele trei echipe calificate în grupele principale vor rămâne la Novi Sad, unde le vor aștepta pe primele trei clasate din grupa D, din care face parte și România.

Grupa morții pentru naționala lui Tadici

Aflată într-un proces amplu de reconstrucție, naționala României a nimerit în „groapa cu lei” de la Euro 2012, într-o grupă cu Rusia, locul opt la Jocurile Olimpice de la Londra și cu Muntenegru, medaliata cu argint la turneul britanic. O misiune aproape imposibilă la prima vedere pentru românce, care au mai primit două lovituri puternice în ultima săptămână. Mai întâi, Camelia Balint, accidentată, a pierdut turneul final, fiind înlocuită de Nicoleta Dincă. Iar la finalul săptămânii, Paula Ungureanu a fost învoită după un deces în familie, portarul Oltchimului urmând a rata primele două partide, cu Rusia și Islanda. Totuși, nici muntenegrencele nu se simt mai bine, după ce Bojana Popovic s-a retras din handbal în vară. Astfel, liderul echipei lui Adzic a devenit Katarina Bulatovic, golghetera Oltchimului, pe care jucătoarele tricolore o știu bine de la antrenamentele campioanei României. În plus, Rusia trece și ea prin schimbări importante, după ce antrenorul Evgeni Trefilov a fost demis în vară și înlocuit cu secundul Vitali Krohin. Iar naționala rusă nu poate conta pe un trio de aur. Portarul Anna Sedoikina și interii Olga Levina și Anna Kochetova nu vor juca la Euro, după ce și-au luat un an de pauză pentru a naște.

 

LOTURILE ECHIPELOR PARTICIPANTE LA EURO 2012

GRUPA A (Belgrad)

NORVEGIA

Portari: Katrine Lunde Haraldsen (Gyor), Silje Solberg (Stabæk)

Extreme: Camilla Herrem (Byasen), Linn Gossé (Tertnes), Linn-Kristin Riegelhuth Koren  (Larvik HK), Maja Jakobsen (Storhamar IL)

Linia de 9m: Kristine Lunde-Borgersen (Vipers Kristiansand), Ida Alstad (Byåsen), Anja Edin (Larvik HK), Stine Bredal Oftedal (Stabæk Håndball), Karoline Dyhre Breivang (Larvik HK), Karoline Næss (Stabæk Håndball), Linn Jørum Sulland (Larvik HK), Ida Bjørndalen (KIF Vejen)

Pivoți: Heidi Løke (Gyor), Marit Malm Frafjord (Viborg HK)

 

SERBIA

Portari: Katarina TomaÅ¡eviÇ (Thuringer HC), Jovana RisoviÇ (ZRK Maks-Sport-Nova Pazova)

Extreme: Svetlana OgnjenoviÇ (Metz Handball), Jelena NiÅ¡aviÇ (RK Zajecar), Katarina Krpež (Metalurg Skopje), Ivana MiloÅ¡eviÇ (ZORK Jagodina).

Linia de 9m: Sanja DamnjanoviÇ (Podravka Koprivnica), Biljana FilipoviÇ (Ușkudar), Jelena EriÇ (Astrahanochka), Jovana StojiljkoviÇ (HAC Handball Le Havre), Andrea LekiÇ (Gyor), Kristina LiÅ¡ĂeviÇ (Metz Handball), Marina DmitroviÇ (Vardar Skopje), Jelena PopoviÇ (RK Zajecar).

Pivoți: SlaĂ‘ana Pop-LaziÇ (RK Zajecar), Sanja RajoviÇ (RK Zajecar)

 

CEHIA

Portari: Barbora Raníková (Zora Olomouc), Lucie Satrapová (Slavia Praga)

Extreme: Romana Chrenková (Sokol Poruba), Kristýna SalĂÃ¡ková (HC Britterm Veselí nad Moravou), Jana Knedlíková (Slavia Praga), Michaela Hrbková (Sokol Poruba)

Linia de 9m: Hana Martinková (Baník Most), Hana KutlvaÅ¡rová (Slavia Praha), Iveta Luzumová (Mios Biganos), Pavla Poznarová (Sokol Poruba), Klára ĂŒerná (Slavia Praga), Helena Å tĂ›rbová (HC Britterm Veselí nad Moravou), KateÅ™ina Keclíková (Slavia Praga), Petra RÅ¯Ăková (Baník Most)

Pivoți: Petra Vítková (Baník Most), Iveta MatouÅ¡ková (Start Elblag), Dominika Selucká (Sokol Poruba)

 

UCRAINA

Portari: Natalia Parhomenko (Kuban Krasnodar), Marina Vlașenko (Astrahanochka), Viktoria Timoșenkova (Dinamo Volgograd)

Extreme: Iulia Managarova (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Viktoria Borșcenko (Dinamo Volgograd), Natalia Turkalo (Karpati Ujgorod), Irina Glibko (HC Danubius Galați), Viktoria Tsibulenko (HC Sparta Krivoi Rog)

Linia de 9 metri: Anastasia Pidpalova (Dinamo Volgograd), Olga Laiuk (Muratpașa), Olga Nikolaienko (Bekescsaba), Olga Vașciuk (Metalurg Skopje), Irina Stelmah (Galicianca Lvov)

Pivoți: Irina Șuțka Șeienko (Dunărea Brăila), Iaroslava Burlacenko (HC Danubius Galați)

Program:

Ucraina – Cehia (marți, 4 decembrie, ora 18:45)

Norvegia – Serbia (marți, 4 decembrie, ora 21:15)

Serbia – Ucraina (joi, 6 decembrie, ora 19:15)

Cehia – Norvegia (joi, 6 decembrie, ora 21:15)

Norvegia – Ucraina (sâmbătă, 8 decembrie, ora 19:15)

Serbia – Cehia (sâmbătă, 8 decembrie, ora 21:15)

 

GRUPA B (Niș)


DANEMARCA

Portari: Sandra Toft (Team Tvis Holstebro), Cecilie Greve (HC Odense)

Extreme: Ann Grete Nørgaard (Team Tvis Holstebro), Mie Augustesen (Thüringer HC), Louise Lyksborg (Viborg HK), Kristina Bille (Larvik HK)

Linia de 9m: Stine Jørgensen (Aalborg DH), Pernille Holst Larsen (Viborg HK), Sofie Bloch-Sørensen (FIF Copenhaga), Line Jørgensen (FCM Håndbold), Louise Burgaard (Team Tvis Holstebro), Kristina Kristiansen (Team Tvis Holstebro), Lotte Grigel (Team Esbjerg)

Pivoți: Susan Thorsgaard (FCM HÃ¥ndbold), Marianne Bonde (FIF Copenhaga), Mette Gravholt (Team Tvis Holstebro)

 

SUEDIA

Portari: Cecilia Grubbström (Viborg HK), Maria Olsson (Aalborg DH)

Extreme: Jessica Helleberg (Team Esbjerg), Louise Sand (IK Sävehof), Hanna Fogelström (IK Sävehof), Emma Hawia (Skuru IK)

Linia de 9m: Linnea Thorstensson (RK Krim Merkator), Johanna Westberg (Skuru IK), Jamina Roberts (IK Sävehof), Angelica Wallén (Team Esbjerg), Isabelle Gulldén (Viborg HK), Sabina Jacobsen (Randers HK) Johanna Ahlm (Viborg HK)

Pivoți: Ulrika Ã…gren (Randers HK), Kristian Flogmann (Toulon Handball), Linn Blohm (IK Sävehof).

 

FRANȚA

Portari: Linda Pradel (HAC Handball Le Havre), Cléopatre Darleux (Viborg HK)

Extreme: Siraba Dembélé (Randers HK), Katty Piejos (Metz Handball), Paule Baudouin (Metz Handball), Blandine Dancette (HBC Nimes)

Linia de 9m: Mariama Signaté (Aalborg DH), Alexandra Lacrabère (Zvezda Zvenigorod), Raphaelle Tervel (Gyor), Alison Pineau (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Marie Paule Gnabouyou (Toulon Handball), Claudine Mendy (Buducnost), Camille Ayglon (HBC Nimes), Audrey Bruneau (Besancon)

Pivoți: Nina Kanto (Metz Handball), Julie Goiorani (Toulon Handball)

 

MACEDONIA

Portari: Tanja Andrejeva (Metalurg Skopje), Dijana Naumoska (Zito Priep)

Extreme: Dimona Grozdanovska (Metalurg Skopje), Dragana Pecevska (Metalurg Skopje), Dragica Mitrova (Vulkanides), Marija Papudjieva (Bodrum Kalikarnas)

Linia de 9m: Mirjeta Bajramovska (Metalurg Skopje), Dușica Gjorgjievska (Metalurg Skopje), Zorica Despodovska (Metalurg Skopje), Marija Șteriova (Vardar SCBT Skopje), Biljana Crvenkovska (PDO Salerno), Ivana Sazdovski (Vardar SCBT), Julija Nikolic (Zvezda Zvenigorod)

Pivoți: Robertina Mecevska (Metalurg Skopje), Natasha Mladenovska (Metalurg Skopje)

 

Program:

Franța – Macedonia (marți, 4 decembrie, ora 19:15)

Suedia – Danemarca (marți, 4 decembrie, ora 21:15)

Macedonia – Suedia (joi, 6 decembrie, ora 19:15)

Danemarca – Franța (joi, 6 decembrie, ora 21:15)

Suedia – Franța (sâmbătă, 8 decembrie, ora 19:15)

Danemarca – Macedonia (sâmbătă, 8 decembrie, ora 21:15)

 

GRUPA C

CROAȚIA

Portari: Ivana Jelcic (Podravka Koprivnica), Marta Zderic (Podravka Koprivnica)

Extreme: Maja Zebic (RK Zajecar), Aneta Peraica (RK Zajecar), Anita Gace (Podravka Koprivnica), Ekatarina Nemaskalo (RK Sesvete)

Linia de 9m: Kristina Elez (Erd), Lana Frankovic (RK Sesvete), Maja Koznjak (Lokomotiva Zagreb), Sonja Basic (Metalurg Skopje), Ivana LovriÇ (RK Samobor), Žana ĂŒoviÇ (Podravka Koprivnica), Ivana Petkovic (RK Zelina)

Pivoți: Katarina JežiÇ (BuduÇnost Podgorica), Vesna MilanoviÇ-Litre (Podravka Koprivnica)

 

UNGARIA

Portari: Orsolya Herr (Gyor), Éva Kiss (Siófok)

 

Extreme: Bernadett Bódi (Dunaújváros), Mónika Kovacsicz (Ferencvaros), Orsolya Vérten (Ferencvaros), Melinda Vincze (Érd)

Linia de 9m: Viktória Rédei-Soós (Gyor), Anita Görbicz (Gyor – foto dreapta), Anikó Kovacsics (Gyor), Zita Szucsánszki (Ferencvaros), Anita Bulath (Viborg HK), Kinga Klivinyi (Vác), Klára Szekeres (Érd), Zsuzsanna Tomori (Ferencvaros)

Pivoți: Valéria Szabó (Zvezda Zvenigorod), Piroska Szamoránsky (Ferencvaros)

 

GERMANIA

Portari: Katja Schülke (HC Leipzig), Clara Woltering (Buducnost Podgorica)

Extreme: Marlene Zapf (Bayer  Leverkusen), Friederike Lütz (Buxtehuder SV), Angie Geschke (Vipers Kristiansand), Natalie Augsburg (HC Leipzig)

Linia de 9m: Anne Hubbinger (HC Leipzig), Kim Naidzinavicius (Bayer Leverkusen), Anna Loerper (Team Tvis Holstebro), Kerstin Wohlbold (Thuringer HC), Nadja Nadgornaja (Thuringer HC), Laura Steinbach (Bayer Leverkusen), Saskia Lang (HC Leipzig)

Pivoți: Anne Müller (HC Leipzig), Anja Althaus (Thüringer HC)

 

SPANIA

Portari: Silvia Navarro (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Cristina González (CLEBA León)

Extreme: Eli Pinedo (Bera Bera), Vanessa Amorós (Mecalia Atletico Guardés), Carmen Martin (Krim Mercator Ljubljana), Jessica Alonso (RK Zajecar)

Linia de 9m: Alexandrina Barbosa (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Nerea Pena (Ferencvaros), Marta Mangué (RK Zajecar), Eli Chávez (OGC Nice), Patricia Elorza (Bera Bera), Beatriz Fernández (Fleury Loiret HB), Macarena Aguilar (Randers HK), Nely Carla Alberto (Fleury Loiret HB)

Pivoți: Begoña Fernández (RK Zajecar), Verónica Cuadrado (KIF Vejen)

Program:

Germania – Spania (marți, 4 decembrie, ora 19:15)

Croația – Ungaria (marți, 4 decembrie, ora 21:15)

Spania – Croația (miercuri, 5 decembrie, ora 19:15)

Ungaria – Germania (miercuri, 5 decembrie, ora 21:15)

Ungaria – Spania (vineri, 7 decembrie, ora 19:15)

Croația – Germania (vineri, 7 decembrie, ora 21:15)

 

GRUPA D (Vrșeț)

ROMÂNIA

Portari: Paula Ungureanu (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Talida Tolnai (Ușkudar), Mihaela Smedescu (HCM Baia Mare)

Extreme: Iulia Curea (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Adriana Nechita (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Nicoleta Dincă, Magda Paraschiv (Universitatea Jolidon Cluj)

Pivoți: Oana Manea (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Ionela Stanca (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Crina Pintea (HC Zalău)

Linia de 9m: Cristina Neagu (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Adina Meiroșu (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Aurelia Brădeanu (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Clara Vădineanu (Universitatea Jolidon Cluj), Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Adriana Țăcălie (Corona Brașov)

 

MUNTENEGRU

Portari: Sonja BarjaktaroviÇ (Rostov-Don), Marina VukÍeviÇ (BuduÇnost Podgorica)

Extreme: Biljana PaviÇeviÇ (BuduÇnost Podgorica), Majda MehmedoviÇ (BuduÇnost Podgorica), Radmila MiljaniÇ (BuduÇnost Podgorica), Jovanka RadiÍeviÇ (Gyor)

Linia de 9m: Marija JovanoviÇ (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Sandra NikÍeviÇ (Astrakhanochka), Milena KneževiÇ (BuduÇnost Podgorica), AnĂ‘ela BulatoviÇ (BuduÇnost Podgorica), Jelena DespotoviÇ (BuduÇnost Podgorica), Katarina BulatoviÇ (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Jasna ToÅ¡koviÇ (Issy Paris Handball), Andrea Klikovac (Vardar Skopje)

Pivoți: Suzana LazoviÇ (BuduÇnost Podgorica), Ana ÐokiÇ (Rostov-Don), Sara VukÍeviÇ (Erd)

 

RUSIA

Portari: Maria Sidorova (Zvezda Zvenigorod), Maria Basarab (Lada Togliatti)

Extreme: Polina Kuznețova (Zvezda Zvenigorod), Olga Chernoivanenko (Lada Togliatti), Marina Iartseva (Rostov-Don), Emilia Turei (Astrahanochka)

Linia de 9m: Tatiana Hmirova (Dinamo Volgograd), Ekaterina Andriușina (Metz Handball), Liudmila Postnova (Zvezda Zvenigorod – foto dreapta),  Ekaterina Ilina (Kuban Krasnodar), Anna Punko (Kuban Krasnodar), Victoria Jilinskaite (Lada Togliatti), Anna Sen (Rostov-Don)

Pivoți: Ksenia Makeeva (Dinamo Volgograd), Alexandra Stepanova (Dinamo Volgograd), 

ISLANDA

Portari: Dröfn Haraldsdóttir (FH Hafnarfjordur), Guðný Jenný Ásmundsdóttir (Valur)

Extreme: Ásta Birna Gunnarsdóttir (Fram), Dagný Skúladóttir (Valur), Þórey Rósa Stefánsdóttir (Team Tvis Holstebro), Hanna Guðrún Stefánsdóttir (Stjarnan)

Linia de 9m: Hildur Þorgeirsdóttir (Blomberg-Lippe), Hrafnhildur Skúladóttir (Valur), Jóna Margrét Ragnarsdóttir (Stjarnan), Karen Knútsdóttir (Blomberg-Lippe), Rakel Dögg Bragadóttir (Stjarnan), Ramune Pekarskyte (Levanger), Stella Sigurðardóttir (Fram), Rut Jónsdóttir (Team Tvis Holstebro)

Pivoți: Arna Sif Pálsdóttir (Aalborg), Anna Úrsúla Guðmundsdóttir (Valur)

Program:

Muntenegru – Islanda (marți, 4 decembrie, ora 19:05)

România – Rusia (marți, 4 decembrie, ora 21:15)

Rusia – Muntenegru (miercuri, 5 decembrie, ora 19:05)

Islanda – România (miercuri, 5 decembrie, ora 21:15)

Rusia – Islanda (vineri, 7 decembrie, ora 19:15)

România – Muntenegru (vineri, 7 decembrie, ora 21:15)

 

 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…