Doar 3 puncte de penalizare pentru Rulmentul

15 dec 2009 18 afişări Handbal
Doar 3 puncte de penalizare pentru Rulmentul Doar 3 puncte de penalizare pentru Rulmentul

Consiliul de administrație ale Federației Române de Handbal aadmis parțial memoriul depus de Rulmentul Urban Brașov la deciziade penalizare 5 cu puncte și pierdere la masa verde a 5 meciuri dinturul Ligii Naționale a grupării brașovene pentru nerespectareacerințelor de vârstă.

"Întrucât Comisia de Competitii nu a atenționat dupăprimul joc nerespectarea condițiilor de vârstă privind participareaîn Liga Națională, acesta este omologat cu 10-0 și scăderea câteunui punct în clasament, jocurile următoare fiind omologate curezultatele înscrise în raportul de joc", se arată într-uncomunicat postat pe site-ul FRH. Practic, oficialii federației audecis ca Rulmentul să piardă la masa verde primul meci în care nu arespectat cerințele de vârstă, cel cu U Jolidon, de pe propriulteren, și să suporte în plus o penalizare de 1 punct, urmând cacelelalte dispute să fie omologate cu scorul înregistrat la finalullor. Condiții în care gruparea de la poalele Tâmpei are un total de7 puncte, ce o plasează pe locul 9 în clasament.

Altfel, directorul sportiv alRulmentului, Mircea Cucuianu a precizat că miercuri se vor purtanegocieri cu Ionica Munteanu și Cristina Niculae, pentru a leconvinge să accepte un nou contract cu formația brașoveană.

Articol publicat de BogdanFLORIN

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.