Cristina Neagu a anunţat când se va opera la genunchi

31 dec 2018 3917 afişări Handbal
Cristina Neagu a anunţat când se va opera la genunchi

Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a anunţat că se va opera la genunchiul drept în luna ianuarie. Ea s-a

accidentat grav la Europeanul din Franţa, diagnosticul fiind unul extrem de dur: ruptură de ligament anterior încrucişat. După intervenţia chirurgicală, sportiva legitimată la CSM Bucureşti va avea nevoie de şase luni de recuperare.  

”Dragii mei, se încheie prost un an 2018 foarte bun pentru mine. Un an în care am muncit mult, am reuşit lucruri frumoase şi am întâlnit oameni minunaţi. Urmează un an 2019 greu, de luptă, în care va trebui să muncesc de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul obişnuit. Şi am să o fac, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că la asta mă pricep cel mai bine: să revin şi mai puternică după momentele grele. Vă doresc un An Nou mai bun din toate punctele de vedere, să criticăm mai puţin, să privim mai mult în ograda proprie şi să încercăm să facem lucrurile mai bine în fiecare zi, pentru noi şi pentru cei dragi nouă! La mulţi ani!

Ps: operaţia la genunchi va avea loc în primele săptămâni din luna ianuarie. (pentru că mulţi m-aţi întrebat dacă m-am operat deja)”, a scris Cristina Neagu pe pagina sa de facebook.

Neagu a avut de suferit în meciul cu Ungaria. Era minutul 52 al partidei cu sportivele maghiare, iar Cristina a fost faultată dur de Szimonetta Planeta. A fost scoasă pe targă din teren şi transportată la spital. A fost diagnosticată cu ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept, dar a rămas alături de naţională în Franţa până la finalul Campionatului European. Echipa sa de club, CSM Bucureşti a anunţat că o susţine financiar şi chiar îi va prelungi contractul scadent în 2019.

Pompiliu Popescu, fostul medic al naţionalei, a explicat pas cu pas cum va decurge operaţia Cristinei Neagu şi în ce constă recuperarea. "Se fixează totul în două şuruburi... Poate sta şi o lună în cârje!"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.