Cod roşu! Furtună la CSM: "E adevărat, Primăria nu a deblocat bugetul. Sunt restanţe şi nu mă refer doar la salarii"

6 mai 2019 7489 afişări Handbal
Cod roşu! Furtună la CSM: "E adevărat, Primăria nu a deblocat bugetul. Sunt restanţe şi nu mă refer doar la salarii"

Preşedintele CMS Bucureşti, Gabriela Szabo, a recunoscut că sunt probleme financiare la club, existând restanţe salariale de câteva luni.  

"Este adevărat! Având în vedere că Primăria Capitalei nu a deblocat bugetul, nu numai la CSM, ci la toate subordonatele Primăriei Capitalei, da şi noi suntem restante, şi nu numai cu salariile", a declarat Gabriela Szabo la Telekom Sport.

De asemenea, Majda Mehmedovici, care se va despărţi de CSM la sfârşitul acestui sezon, a vorbit şi ea despre faptul că banii întârzie să apară în conturi: "Din păcate avem aceste probleme, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Eu cred în CSM şi ştiu că ne vor ajuta şi că ne vor da salariile, dar asta este treaba lor. Eu am încredere în preşedinte că va face o treabă bună".

Pe plan sportiv, CSM traversează o perioadă nefastă: Titlul de campioană a României în handbalul feminin s-a decis cu două etape mai devreme. Toată lumea a anticipat o bătălie Vâlcea vs CSM Bucureşti până în ultima rundă, numai că bomba a explodat sâmbătă la Buzău, în etapa a 24-a. Echipa locală Gloria a învins CSM Bucureşti cu 29-21 şi a lămurit toată situaţia la vârf. Mai ales că Vâlcea a câştigat cu 27-17 pe terenul echipei U Cluj. Practic, trupa lui Florentin Pera mai are nevoie de trei puncte în următoarele două etape. Titlul poate fi sărbătorit, chiar pe teren propriu, când SCM va primi vizita echipei CSM Slatina.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.