Romanian Golden Team, recital în Hexagon

23 oct 2008 155 afişări Gimnastica
Romanian Golden Team, recital în Hexagon

Romanian Golden Team este numele formaţiei conduse de fostul mare gimnast, Marius Urzică.

După o serie de reprezentaţii în ţară, trupa de gimnaşti care face un show aparte şi-a făcut debutul în străinătate. Echipa de români, printre care îi regăsim pe Marius Urzică, Bogdan Orzaţă, Monica Roşu ori Andreea Isărescu, a inaugurat moderna sală de gimnastică din oraşul francez Angers. Cele două show-uri ale trupei au fost gustate din plin de localnici.

Şerbănescu, pe post de intermediar

Spectacolul susţinut în Franţa de Romanian Golden Team a fost intermediat de Cătălin Şerbănescu, fost component al lotului masculin de gimnastică. Acesta a plecat din ţară în 1992, an în care a debutat ca antrenor în Franţa. El a ţinut legătura cu Marius şi l-a chemat cu prilejul deschiderii sălii de gimnastică. O inaugurare care s-a făcut cu mult fast, Urzică participând alături de primarul oraşului la tăierea panglicii.

Aşteaptă şi alte propuneri

Reprezentaţia dată de români a avut priză la public. Cele două spectacole au adus în tribune nu mai puţin de 1.000 de spectatori, adică atât cât este capacitatea sălii. „Lumea s-a înghesuit să vină la spectacole, iar oamenii păreau cunoscători. Prestaţia noastră a fost apreciată. A fost nemaipomenit. Ne-am simţit bine acolo. Francezii ne-au zis că le-a plăcut şi lor şi că ne vor mai chema şi în alte localităţi”, ne-a spus unul dintre componenţii Romanian Golden Team, Bogdan Orzaţă.

9 gimnaşti a numărat trupa Romanian Golden Team prezentă la Angers
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.