România a câştigat şi la echipe şi la individual compus

23 mar 2010 71 afişări Gimnastica
România a câştigat şi la echipe şi la individual compus România a câştigat şi la echipe şi la individual compus

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat concursul deverificare care a avut loc weekendul trecut, la Lilleshall HallNational Sports Centre din Newport. Astfel, România, în componenţaAna Porgras, DianaChelaru(foto), Amelia Racea, Cerasela Pătraşcu, Raluca Haidu şiDiana Trenca a totalizat 221,850 puncte şi a devansat echipa ţăriigazdă, Marea Britanie care a adunat 221,600 puncte.


La individual compus, primele două trepte ale podiumului auaparţinut tot României. Diana Chelaru a adunat la finalul evoluţieila toate cele patru aparate 56,800 puncte, fiind urmată demedaliata cu bronz mondial la paralele, Ana Porgras, ce a totalizat56,050 puncte şi de Niamh Rippin din Marea Britanie, cu un total de54,650 puncte. " A fost o verificare utilă, fetele au văzutşi au înţeles pe unde se află cu pregătirea. Sunt tinere, s-a văzutla multe dintre ele lipsa de experienţă, sunt o generaţie bună, cupotenţial trebuie însă să avem răbdare cu ele, săcrească", a declarat antrenorul Nicolae Forminte.

Fetele vor avea următorul concurs de verificare în acestweekend, în Franţa, în compania ţării gazdă şi a Marii Britanii.Franţa va fi reprezentată de Rose Eliandre Bellemare, MarineBrevet, Ambre Casanova, Justine Crosato, Clara Della Vedova, YounaDufournet, Emilie Dupuis, Sarah Gusmaroli, Aurelie Malaussena, EvaMaurin, Pauline Morel, Aurelie Orivelle, Julie Pennachio, ElodiePerez şi Chloe Stanic. Concursul va avea loc la Institutul Naţionalde Educaţie Fizică şi Sport, care se află în estul Parisului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.