Presa din Polonia: "Nadia Comăneci a fost violată şi torturată de Nicu Ceauşescu!" Reacţia fostei gimnaste

1 apr 2017 40876 afişări Gimnastica
Presa din Polonia: "Nadia Comăneci a fost violată şi torturată de Nicu Ceauşescu!" Reacţia fostei gimnaste

Publicaţia poloneză Przeglad Sportowy scrie că Nadia Comăneci a fost "violată şi torturată" în perioada comunistă. Legenda gimnastei mondiale neagă însă vehement şi spune că o singură dată s-a întâlnit cu familia Ceauşescu.

Despre Nadia Comăneci există multe legende care susţin că a avut foarte mult de suferit în perioada comunismului. Una dintre ele este că Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu, ar fi maltrat-o. Despre acest subiect scrie şi publicaţia Przeglad Sportowy, care susţine că fost mare gimnastă "a fost violată şi torturată de Nicu Ceauşescu", lucru care a ambiţionat-o şi mai mult să fugă din ţară.

"Gimnasta Nadia Comaneci a ieşit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului însângerat, la sfârşitul anilor ’80. Nicu a violat-o şi a torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal şi Moscova până când aceasta a fugit prin Ungaria şi Austria în Statele Unite", scriu cei de la Przeglad Sportowy, citaţi de ziare.com.

Nadia a negat însă tot timpul aceste zvonuri şi la fel o face şi acum, cu aceeaşi vehemenţă: "Am întâlnit această familie doar o dată în viaţă", a declarat Nadia Comăneci pentru Przeglad Sportowy.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.