EXCLUSIV Nicolae Forminte a demisionat! Bellu şi Bitang revin la lot

1 iun 2010 112 afişări Gimnastica
EXCLUSIV Nicolae Forminte a demisionat! Bellu şi Bitang revin la lot EXCLUSIV Nicolae Forminte şi-a dat demisia!

Antrenorul lotului feminin de gimnastică a României, NicolaeForminte, şi-a dat astăzi demisia de la conducerea echipei.

"Am hotărât să renunţ la funcţia de antrenor-coordonatorşi să mă despart de lotul de la Deva. Am luat această decizieţinând cont de faptul că în proiectele pentru pregătirea echipei,în vederea JO de la Londra 2012, nu îmi găsesc locul. Atâta timpcât federaţia a solicitat sprijinul domnului Octavian Bellu şidoamnei Mariana Bitang, consider că nu se mai are încredere în mineşi că locul meu nu mai e aici. Plec cu satisfacţia că las niştecopii buni, cu potenţial, şi mai ales că lotul se află într-osituaţie mult mai bună decât atunci când l-am preluat!", adeclarat Forminte pentru www.prosport.ro.

Nicolae Forminte a preluat lotul feminin de gimnastică în 2005.El l-a înlocuit pe Octavian Bellu care şi-a dat demisia din funcţiade antrenor al lotului.

Stoicaa confirmat demisia lui Forminte

Preşedintele FRG, Adrian Stoica, a confirmat pentru ProSportdecizia lui Nicolae Forminte. "Lucrurile sunt amestecate. Eadevărat că domnul Forminte a renunţat azi la conducerea lotului,deşi noi l-am rugat să se mai gândească şi să-şi schimbe hotărârea.Practic, am hotărât în comitetul executiv să-i angrenăm înactivitatea de pregătire pe domnul Bellu şi pe doamna Bitang, şiniciodată nu ne-am gândit că acest lucru l-ar putea determina peantrenorul-coordonator să renunţe la echipă. " , adeclarat Adrian Stoica.

Momentan, oficialii FRG nu se gândesc la un înlocuitor pentruForminte. "În acest moment nu ne gândim la o posibilăînlocuire a lui Forminte. Avem un colectiv la Deva care se ocupă depregătire. Totul va fi supervizat de Bellu şi Bitang, care vor maimerge la Deva, dar şi lotul se va mai deplasa la Izovrani. Ne-amhotărât să cerem sprijinul celor doi antrenori, pentru că laultimele două concursuri lucrurile nu s-au legat şi lucrurile nupăreau a merge spre bine. În urma şedinţei Comitetului Executiv,noul colectiv coordonator al lotului feminin este format dinOctavian Bellu, Mariana Bitang şi Anca Grigoraş, directortehnic", a încheiat Stoica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.