Claudia Voicu s-a retras

12 iul 2010 160 afişări Gimnastica
Claudia Voicu s-a retras Claudia Voicu s-a retras

După retragerea vicecampioanei europene la bârnă din 2009, AnaMaria Tămîrjan, lotul olimpic feminin de gimnastică mai pierde osportivă de perspectivă. Claudia Voicu (foto),legitimată la CSS Cetate Deva a decis să renunţe la sportul deperformanţă din cauza problemelor de sănătate.
Gimnasta în vârstă de 16 ani a suferit câteva accidentări uşoare lagenunchi, acuzând în permanenţă dureri. "Am încercat să ofacem bine, am reuşit chiar să o recuperăm după acea entorsă pecare a suferit-o în primăvară. Problema era că o dureau înpermanenţă genunchii şi se plângea de dureri chiar şi la elementelesimple. Claudia s-a retras din cauza problemelor congenitale degenunchi, a fost decizia ei de a renunţa, după ce şi-a evaluat cumaturitate şansele", a explicat Anca Grigoraş, directortehnic al lotului .

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.