Giani Kiriţă, provocat la luptă: "Aşa, mergem la colţ de stradă şi o 'dăm' frumos"! Mircea Badea ar fi următorul pe listă

23 feb 2019 21957 afişări Alte Sporturi
Giani Kiriţă, provocat la luptă: "Aşa, mergem la colţ de stradă şi o 'dăm' frumos"! Mircea Badea ar fi următorul pe listă

Giani Kiriţă a fost chemat să lupte în ring. Dacă fostul căpitan al lui Dinamo nu va onora propunea, atunci Mircea Badea ar putea fi următorul adversar. Provocarea a fost lansată de Daniel Chiriţă, fost fotbalist al Petrolului. Gala Oss Fighter 4 ar urma să aibă loc la Constanţa, în august.

"În gala care se va ţine la Constanţa, Oss Fighter 4, în august. În asta, de pe 28, de la Sala Polivalentă, o să fac provocarea...Îl provoc pe Giani Kiriţă, care e 'câine'. Şi eu fac de vreo 3 ani, mă antrenez. Mulţumesc lui Florin Stănică, pe calea asta, el m-a convins şi am acceptat cu drag. Mă antrenez de vreo 3-4 ani la sală, mă antrenez cu Amansio (n.red. - Amansio Paraschiv), sunt cu Doroftei, ne antrenăm şi au zis: 'Băi, dar tu când te baţi? Te antrenezi, dar când te baţi?'. Eu nu ştiu dacă el se bate, dar am zis să fac o provocare, să mă vadă oamenii, să simt, pentru că e altceva când te antrenezi şi altceva când eşti în ring, în meci oficial, ai alte trăiri", a anunţat Daniel Chiriţă la Digi Sport.

Câştigător al Cupei României cu Petrolul, în 1995, şi al titlului cu Rapid, în 1999, a anunţat şi care e varianta de "rezervă": "O să-i dau mesaj şi îl aştept cu drag să răspundă. Dacă nu acceptă, m-am gândit la Mircea Badea. Provoc tot. Foarte serios. Vreau neapărat să ajung în ring, să mă bat. Vreau să simt senzaţia. Îi iau pe rând. M-ar bucura cu Giani, că şi el e fost fotbalist, e aproape de vârsta mea, e la kilograme puţin mai mult ca mine, dar eu cred că pot să-i fac faţă".

Dar, Kiriţă a răspuns provocării şi a urmat un dialog "încins":
Kiriţă: "Aoleo!"
Chiriţă: "Salut, lupule, câine!"
Kiriţă: "Uşor, uşor că eu sunt câine! Uşor! Păi lupul a provocat câinele. În ce sens m-ai provocat?"
Chiriţă: "La o gală de kickbox. Se va ţine în august. O să vii acasă până atunci"
Kiriţă: "Da? Păi să vedem cum stăm, în ce condiţii... Eu sunt pentru. Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine. În anumite condiţii, că nu stau aşa, să vină lumea să vadă că s-a bătut Giani. Noi o facem profesionist. Păi s-a luat de cel mai bun."
Chiriţă: "Ştiu că tu mergi la orice concurs în anumite condiţii"
Kiriţă: "Că aşa, mergem la colţ de stradă şi o dăm frumos. Eu nu prea am timp de antrenament."
Chiriţă: "Te aducem de acolo, de unde eşti, reziliem contractul, te aducem aici."
Kiriţă: "Ar fi premieră şi pentru mine"
Chiriţă: "Bravo! Asta e şi pentru mine."
Kiriţă: "Haideţi să punem puţin frână, să nu accelerăm. Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol. Îţi dau numărul meu de telefon, spune-i managerului tău sau cine se ocupă. Când vreodată dau eu înapoi? Niciodată".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.