Daniel Natea şi Mircea Croitoru, eliminaţi la Campionatul Mondial de Judo de la Budapesta

3 sep 2017 455 afişări Alte Sporturi
Daniel Natea şi Mircea Croitoru, eliminaţi la Campionatul Mondial de Judo de la Budapesta

Dintre cei 14 judoka români aflaţi la Campionatul Mondial de la Budapesta, niciunul nu a trecut de faza preliminariilor. Daniel Natea şi Mircea Croitoru au fost eliminaţi duminică, la categoria +100 de kilograme.

Delegaţia României a fost reprezentată de Marcel Cercea, Alexandru Raicu, Vlad Vişan, Cristian Bodîrlău, Mark Stoica, Luca Kunszabo, Valentin Radu, Daniel Natea, Mircea Croitoru, Alexandra Pop, Monica Ungureanu, Alexandra-Larisa Florian, Loredana Ohâi şi Ştefania Adelina Dobre.

Numărul opt mondial şi medaliat cu aur la Openul de la Bucureşti din iunie, Daniel Natea, a fost învins de fostul lider mondial, Rafael Silva. Brazilianul s-a impus prin wazzari, după 3 minute şi 40 de secunde. Silva este primul judokan de categoria grea din istoria Braziliei, medaliat la Jocurile Olimpice. Două medalii de bronz are acesta în palmares, în 2012 la Londra şi în 2016 la Rio de Janeiro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.