Daniel Ghiță continuă războiul cu Benny Adegbuyi. „Dacă Glory deschide circuitul vă bat amatorii ca pe covoare. Lui Badr i s-a spus să nu te facă TKO ca să aibă publicul show”

Daniel Ghiță continuă războiul cu Benny Adegbuyi. „Dacă Glory deschide circuitul vă bat amatorii ca pe covoare. Lui Badr i s-a spus să nu te facă TKO ca să aibă publicul show”
  • Publicat:
  • Actualizat:

Între Daniel Ghiță și Benny Adegbuyi se pare că nu o să fie niciodată pace, dar nici respect. Fostul mare luptător al României, actualul deputat în Parlamentul țării, a ieșit din nou la atac asupra lui Benny, după ce omul care l-a învins pe Badr Hari a declarat într-o conferință de presă că nu are ce să îi răspundă unui „no name”.

Daniel Ghiță nu a dorit să îl felicite pe Benny Adegbuyi, după victoria istorică cu Badr Hari și amintit din nou despre problemele din Justiție pe care cel mai bun luptător român al momentului le-a avut în urmă cu câțiva ani. ProSport a prezentat în cursul zilei de marți informația că între Ghiță și Benny s-au derulat între timp și două procese pentru calomnie.

daniel ghita benny Adegbuyi

Daniel Ghiță continuă războiul cu Benny Adegbuyi. „Am zis să nu îi mediatizez atunci cele două dosare penale ca să poată să semneze și el cu Glory”

Daniel Ghiță a revenit în cursul zile de marți cu o nouă postare la adresa lui Benny Adegbuy, iar după ce a explicat din ce motiv a fost dat în judecată de omul care l-a învins pe Badr Hari, actualul deputat din Parlamentul României a lansat un nou atac fără menajamente la adresa lui Benny.

Haideți să facem cunoscut adevărul. Presa cunoaște adevărul, publicul o parte nu o cunoaște. Din 2014, Adegbuyi ducea o campanie de denigrare împotriva mea, fără ca eu să-i fi făcut ceva! Nu am dat niciun interviu când mă suna presa să comentez că el a fost condamnat în primă instanță la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor și înșelăciune. Am zis să nu-i fac rău unui coleg.
Au fost două dosare penale, la vremea aceea, ambele cu condamnare. Am zis, hai să nu mediatizez, ca să semneze cu Glory, să fiu om. Glory nu dorea imagini negative la acea vreme. Dacă eu dădeam interviu se mediatiza pentru ca dacă eu scriu ceva, presa mediatizează. După ce am pierdut o gală,în anul 2014, se filma arătându-și bucuria, împreuna cu Morosanu, că a pierdut Ghiță! Niciodată nu m-a felicitat! Nu eram si eu român? Oamenii din lumea kickboxului știu. Era invidie și ură pe mine, ca nu ajung la performanțele mele. Când pierdeam, se bucura.
Mă sunau colegii și antrenorii din străinătate, să îmi spună că mă denigra urât, bârfe, minciuni, mulți fiind șocați de atitudinea lui, dar nu am reacționat. Am preferat să îl ignor. Greșit, trebuia sa acționez”, a spus Ghiță.

„Nu ai fost arestat în două dosare penale?”

În continuare Daniel Ghiță a scris:

„Nu eram român? Acum, ripostez imediat. Când am revenit în 2018-2019, a început să spună ca Ghiță e un „porc bătrân”, că sunt oaie etc.. Jigniri peste jigniri, în zeci de emisiuni. Cum de mi-am permis să revin? Eu trebuia să dispar! Căutați postările vechi, 2019. Nu te mai victimiza ca noi suntem rasiști.
Romanii nu sunt rasiști. Toată presa de afara mă întreba, ca de ce este România rasista, colegul Yoruba se vaita la presă. Frumos reprezinți România. Rico a făcut afirmații rasiste la adresa mea. Începe de acolo sa combați rasismul.
Am postat în aprilie 2019 un mesaj în care spuneam că eu când luptam (și Badr Hari), în 2009 la K1, alții erau in pușcărie. Imediat m-a dat în judecată că l-am prejudiciat și că am făcut eu publicului larg cunoscut faptul că a fost arestat! Păi nu ai fost arestat de doua ori în două dosare penale? E plină presa de aceste aspecte! Am câștigat în instanță. A mințit instanța de judecată și a ascuns faptul că a mai fost arestat și condamnat pentru înșelăciune, un an cu executare. Dar, s-a împăcat și, cu noul cod penal, a scăpat de pușcărie.
M-a contactat presa să îl ajut pe Vasile Pui. Din anul 2015 încearcă presa să-l ajute pe acest om mutilat la clubul unde ai fost și tu. Ai fugit? De ce? Am citit rechizitoriul, probele, sentințele, declarațiile martorilor, au fost și interceptări, știu tot dosarul. Presa are tot dosarul penal din 2015. De 7 ani mă jignește și mă hărțuieste unul care nu a ajuns la nivelul nostru de elită. Uite, de ce îl susțin eu pe Badr Hari. Toată viața m-a respectat, nu vorbește urât de mine și m-a tratat cu respect, nu m-a jignit niciodată și este un sportiv valoros, unul dintre cei mai buni din lume. Când am revenit în sport am fost felicitat, doar invidioșii și colegii din România au făcut spume: cum a revenit Ghiță? Și am spus public, dacă voi sunteți campioni, hai în ring, și lui Moro, și lui Adegbuyi etc.. Au refuzat, dar au continuat circul cu calomnii.

„Martor a venit colegul tău de celulă de la Aiud!”

În continuare, Daniel Ghiță nu l-a menajat absolut deloc pe Benny Adegbuyi. „Am spus sa va ocupați de sport, nu de chiloțăreala la TV pe bani grei. Faceți sportul de rușine. Niște șmecheri fac gale cu bani publici de sute de mii de euro, sportivii lupta pe sume mici.
Iar în prezent, cum să-l felicit eu pe unul care pe vremuri se lăuda afară, că este din clanul Yoruba. Acum și-a amintit că este român? Acum este Lupul Dacic!
Ce român ești tu care îl denigrezi pe „No name” peste hotare și îți bați joc de munca lui? O faci din frustrare și invidie ca nu ai ajuns la nivelul meu. Îl mai dai și în judecată, să-l storci de bani, 25.000€, pentru o postare. Dar nu ai fost în pușcărie? Am zis eu ceva greșit?
Martor a venit colegul tau din celulă de la Aiud, pentru ca te știa de acolo cum te comportai cu deținuții. Acum, cum să susțin eu pe cineva care m-a denigrat, cu Moroșanu: hai să-l distrugem pe Ghiță! Eu pot să postez toate mesajele și Colosseum vă poate da informații, că ei au refuzat orice oferta, și fără bursă

daniel ghita

Și acum mă condamnă pe mine. Cine? Cum să țin eu cu clanul Yoruba, când tu 7 ani de zile m-ai denigrat și m-ai dat în judecată din ură? Ai crezut că nu află lumea de trecutul tău? Ai crezut că minciunile de la instanța mă opresc să vorbesc de Vasile Pui? Vreau sa îl ajut pe Vasile Pui. Asta te a suparat ? Ți-am transmis ca sa arați umanitate și empatie fata de un om mutilat. Ai fost acolo! Poți dormi noaptea? Badr m-a respectat, nu am avut show, cum este la Glory. Noi practicam sportul, nu circul. Rezultatele noastre se văd”, a spus Ghiță.

„Badr te-a bătut două reprize. Nu trebuia să lupte!”

Daniel Ghiță consideră că primele două reprize din luptă au fost ale lui Badr Hari, dar a mai spus că marocanul nici nu trebuia să lupte după problemele pe care le-a avut din cauza Covid-19.

„Badr te a bătut doua reprize, deși vine după o boala cu Corona! Nu trebuia sa lupte! Mai este un aspect, ca i s a spus sa nu te facă TKO, ca sa aibă publicul show. Sa facă trei reprize. Asta a fost și la mine. Aveam 70% TKO și erau suparati la Glory 13, ca a fost prea scurta lupta. Totul a devenit un show. Crede-mă, dacă deschide Glory circuitul vă bat amatorii ca pe covoare. Dar e un circuit închis, noilor talente nu li se dau voie in circuit. Se face show și plătește publicul. Glory a dat faliment in 2019. De ce oare?
Ce campion ești când te bate TKO unul cu o mână ruptă? Ce ai dovedit? Nimic.
În 2009 pe tine te cunoșteau deținuții de la Aiud, când luptați cu Stripăru, primind bătaie de la el. Eu și Badr Hari luptam în gale internaționale la K1, cu sportivi de elită. Tu nu treceai de calificări, crede-mă. Noi, sportivii adevărați, avem respect și niciodată nu ne-am jignit între noi. Respectul îl primești de la cei care sunt luptători adevărați și se acordă luptătorilor adevărați. Poate ești tu din tribul Yoruba, dar vezi ca eu, sunt din tribul geto dacilor, am avut mai multă clasă și ca om, și ca sportiv, decât o să ai tu în întreaga ta viața. Vasile Pui a depus plângere. Cere dreptate! Tu ai fost acolo. L-am ajutat și o să îl ajut. Acum, caut avocat sa îl reprezinte.

„Badr a greșit și a plătit. Și-a asumat trecutul!”

Daniel Ghiță a mai afirmat că Badr Hari a avut puterea să își asume trecutul și problemele cu legea față de Benny, cel care în opiniea fostului mare luptător nu a făcut acest lucru.

„Badr a greșit. A plătit și și-a asumat. Nu a încercat să-și îngroape trecutul. Acela e trecutul tău. Nu ai onoare și demnitate și nu meriți respectul meu. Și eu am fost român, și dacă țineai cu România nu îți barfeai compatriotul afară și in România, public, cu minciuni și acuzații grave. Nu sunt romanii rasiști! Tu ai fost rasist cu mine: „porc alb de tăiat” tot rasism este. Nu încerca sa îți speli trecutul cu campanii mincinoase, ca românii sunt rasiști, ca nu te-au denigrat, chiar dacă te laudai in trecut ca ești din tribul nigerian Yoruba. Acum, ești Lupul Dacic? Nu era tricolor pe tine în trecut.
Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după victoria istorică cu Badr Hari!
Nu mai denigra romanii pentru campania ta mediocră „ca suntem rasiști”. Să îți speli tu trecutul, denigrand românii. Vezi, ca spiritul meu este din triburile geto dacice. Toată România te a susținut, afara te vaiți că sunt rasiști cu tine. Puțina demnitate. Era mai simplu sa își ceara iertare de la Vasile Pui, și sa arate empatie. Am sa-l ajut eu, dar nu poți aștepta respectul meu niciodată! Să închidem subiectul, că am alte treburi mai importante.
Eu nu te judec, te va judeca Dumnezeu, după fapte.
Nihil Sine Deo”, a postat Daniel Ghiță.
Daniel Vlad / Autor
Daniel e jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent fiind reporter special la ProSport. Din 2003 și până în 2013 a lucrat la ProSport, după care în perioada 2013 - 2019 a activat la Fanatik. Din 2019 a revenit în echipa ProSport, unde evoluează și în prezent. În cei 21 de ani de presă, ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele