Daniel Ghiță continuă războiul cu Benny Adegbuyi. „Dacă Glory deschide circuitul vă bat amatorii ca pe covoare. Lui Badr i s-a spus să nu te facă TKO ca să aibă publicul show”

Redactor:
Daniel Vlad
  • Publicat:
  • Actualizat:
Daniel Ghiță continuă războiul cu Benny Adegbuyi. „Dacă Glory deschide circuitul vă bat amatorii ca pe covoare. Lui Badr i s-a spus să nu te facă TKO ca să aibă publicul show”

Între Daniel Ghiță și Benny Adegbuyi se pare că nu o să fie niciodată pace, dar nici respect. Fostul mare luptător al României, actualul deputat în Parlamentul țării, a ieșit din nou la atac asupra lui Benny, după ce omul care l-a învins pe Badr Hari a declarat într-o conferință de presă că nu are ce să îi răspundă unui „no name”.

Daniel Ghiță nu a dorit să îl felicite pe Benny Adegbuyi, după victoria istorică cu Badr Hari și amintit din nou despre problemele din Justiție pe care cel mai bun luptător român al momentului le-a avut în urmă cu câțiva ani. ProSport a prezentat în cursul zilei de marți informația că între Ghiță și Benny s-au derulat între timp și două procese pentru calomnie.

daniel ghita benny Adegbuyi

Daniel Ghiță continuă războiul cu Benny Adegbuyi. „Am zis să nu îi mediatizez atunci cele două dosare penale ca să poată să semneze și el cu Glory”

Daniel Ghiță a revenit în cursul zile de marți cu o nouă postare la adresa lui Benny Adegbuy, iar după ce a explicat din ce motiv a fost dat în judecată de omul care l-a învins pe Badr Hari, actualul deputat din Parlamentul României a lansat un nou atac fără menajamente la adresa lui Benny.

Haideți să facem cunoscut adevărul. Presa cunoaște adevărul, publicul o parte nu o cunoaște. Din 2014, Adegbuyi ducea o campanie de denigrare împotriva mea, fără ca eu să-i fi făcut ceva! Nu am dat niciun interviu când mă suna presa să comentez că el a fost condamnat în primă instanță la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor și înșelăciune. Am zis să nu-i fac rău unui coleg.
Au fost două dosare penale, la vremea aceea, ambele cu condamnare. Am zis, hai să nu mediatizez, ca să semneze cu Glory, să fiu om. Glory nu dorea imagini negative la acea vreme. Dacă eu dădeam interviu se mediatiza pentru ca dacă eu scriu ceva, presa mediatizează. După ce am pierdut o gală,în anul 2014, se filma arătându-și bucuria, împreuna cu Morosanu, că a pierdut Ghiță! Niciodată nu m-a felicitat! Nu eram si eu român? Oamenii din lumea kickboxului știu. Era invidie și ură pe mine, ca nu ajung la performanțele mele. Când pierdeam, se bucura.
Mă sunau colegii și antrenorii din străinătate, să îmi spună că mă denigra urât, bârfe, minciuni, mulți fiind șocați de atitudinea lui, dar nu am reacționat. Am preferat să îl ignor. Greșit, trebuia sa acționez”, a spus Ghiță.

„Nu ai fost arestat în două dosare penale?”

În continuare Daniel Ghiță a scris:

„Nu eram român? Acum, ripostez imediat. Când am revenit în 2018-2019, a început să spună ca Ghiță e un „porc bătrân”, că sunt oaie etc.. Jigniri peste jigniri, în zeci de emisiuni. Cum de mi-am permis să revin? Eu trebuia să dispar! Căutați postările vechi, 2019. Nu te mai victimiza ca noi suntem rasiști.
Romanii nu sunt rasiști. Toată presa de afara mă întreba, ca de ce este România rasista, colegul Yoruba se vaita la presă. Frumos reprezinți România. Rico a făcut afirmații rasiste la adresa mea. Începe de acolo sa combați rasismul.
Am postat în aprilie 2019 un mesaj în care spuneam că eu când luptam (și Badr Hari), în 2009 la K1, alții erau in pușcărie. Imediat m-a dat în judecată că l-am prejudiciat și că am făcut eu publicului larg cunoscut faptul că a fost arestat! Păi nu ai fost arestat de doua ori în două dosare penale? E plină presa de aceste aspecte! Am câștigat în instanță. A mințit instanța de judecată și a ascuns faptul că a mai fost arestat și condamnat pentru înșelăciune, un an cu executare. Dar, s-a împăcat și, cu noul cod penal, a scăpat de pușcărie.
M-a contactat presa să îl ajut pe Vasile Pui. Din anul 2015 încearcă presa să-l ajute pe acest om mutilat la clubul unde ai fost și tu. Ai fugit? De ce? Am citit rechizitoriul, probele, sentințele, declarațiile martorilor, au fost și interceptări, știu tot dosarul. Presa are tot dosarul penal din 2015. De 7 ani mă jignește și mă hărțuieste unul care nu a ajuns la nivelul nostru de elită. Uite, de ce îl susțin eu pe Badr Hari. Toată viața m-a respectat, nu vorbește urât de mine și m-a tratat cu respect, nu m-a jignit niciodată și este un sportiv valoros, unul dintre cei mai buni din lume. Când am revenit în sport am fost felicitat, doar invidioșii și colegii din România au făcut spume: cum a revenit Ghiță? Și am spus public, dacă voi sunteți campioni, hai în ring, și lui Moro, și lui Adegbuyi etc.. Au refuzat, dar au continuat circul cu calomnii.

„Martor a venit colegul tău de celulă de la Aiud!”

În continuare, Daniel Ghiță nu l-a menajat absolut deloc pe Benny Adegbuyi. „Am spus sa va ocupați de sport, nu de chiloțăreala la TV pe bani grei. Faceți sportul de rușine. Niște șmecheri fac gale cu bani publici de sute de mii de euro, sportivii lupta pe sume mici.
Iar în prezent, cum să-l felicit eu pe unul care pe vremuri se lăuda afară, că este din clanul Yoruba. Acum și-a amintit că este român? Acum este Lupul Dacic!
Ce român ești tu care îl denigrezi pe „No name” peste hotare și îți bați joc de munca lui? O faci din frustrare și invidie ca nu ai ajuns la nivelul meu. Îl mai dai și în judecată, să-l storci de bani, 25.000€, pentru o postare. Dar nu ai fost în pușcărie? Am zis eu ceva greșit?
Martor a venit colegul tau din celulă de la Aiud, pentru ca te știa de acolo cum te comportai cu deținuții. Acum, cum să susțin eu pe cineva care m-a denigrat, cu Moroșanu: hai să-l distrugem pe Ghiță! Eu pot să postez toate mesajele și Colosseum vă poate da informații, că ei au refuzat orice oferta, și fără bursă

daniel ghita

Și acum mă condamnă pe mine. Cine? Cum să țin eu cu clanul Yoruba, când tu 7 ani de zile m-ai denigrat și m-ai dat în judecată din ură? Ai crezut că nu află lumea de trecutul tău? Ai crezut că minciunile de la instanța mă opresc să vorbesc de Vasile Pui? Vreau sa îl ajut pe Vasile Pui. Asta te a suparat ? Ți-am transmis ca sa arați umanitate și empatie fata de un om mutilat. Ai fost acolo! Poți dormi noaptea? Badr m-a respectat, nu am avut show, cum este la Glory. Noi practicam sportul, nu circul. Rezultatele noastre se văd”, a spus Ghiță.

„Badr te-a bătut două reprize. Nu trebuia să lupte!”

Daniel Ghiță consideră că primele două reprize din luptă au fost ale lui Badr Hari, dar a mai spus că marocanul nici nu trebuia să lupte după problemele pe care le-a avut din cauza Covid-19.

„Badr te a bătut doua reprize, deși vine după o boala cu Corona! Nu trebuia sa lupte! Mai este un aspect, ca i s a spus sa nu te facă TKO, ca sa aibă publicul show. Sa facă trei reprize. Asta a fost și la mine. Aveam 70% TKO și erau suparati la Glory 13, ca a fost prea scurta lupta. Totul a devenit un show. Crede-mă, dacă deschide Glory circuitul vă bat amatorii ca pe covoare. Dar e un circuit închis, noilor talente nu li se dau voie in circuit. Se face show și plătește publicul. Glory a dat faliment in 2019. De ce oare?
Ce campion ești când te bate TKO unul cu o mână ruptă? Ce ai dovedit? Nimic.
În 2009 pe tine te cunoșteau deținuții de la Aiud, când luptați cu Stripăru, primind bătaie de la el. Eu și Badr Hari luptam în gale internaționale la K1, cu sportivi de elită. Tu nu treceai de calificări, crede-mă. Noi, sportivii adevărați, avem respect și niciodată nu ne-am jignit între noi. Respectul îl primești de la cei care sunt luptători adevărați și se acordă luptătorilor adevărați. Poate ești tu din tribul Yoruba, dar vezi ca eu, sunt din tribul geto dacilor, am avut mai multă clasă și ca om, și ca sportiv, decât o să ai tu în întreaga ta viața. Vasile Pui a depus plângere. Cere dreptate! Tu ai fost acolo. L-am ajutat și o să îl ajut. Acum, caut avocat sa îl reprezinte.

„Badr a greșit și a plătit. Și-a asumat trecutul!”

Daniel Ghiță a mai afirmat că Badr Hari a avut puterea să își asume trecutul și problemele cu legea față de Benny, cel care în opiniea fostului mare luptător nu a făcut acest lucru.

„Badr a greșit. A plătit și și-a asumat. Nu a încercat să-și îngroape trecutul. Acela e trecutul tău. Nu ai onoare și demnitate și nu meriți respectul meu. Și eu am fost român, și dacă țineai cu România nu îți barfeai compatriotul afară și in România, public, cu minciuni și acuzații grave. Nu sunt romanii rasiști! Tu ai fost rasist cu mine: „porc alb de tăiat” tot rasism este. Nu încerca sa îți speli trecutul cu campanii mincinoase, ca românii sunt rasiști, ca nu te-au denigrat, chiar dacă te laudai in trecut ca ești din tribul nigerian Yoruba. Acum, ești Lupul Dacic? Nu era tricolor pe tine în trecut.
Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după victoria istorică cu Badr Hari!
Nu mai denigra romanii pentru campania ta mediocră „ca suntem rasiști”. Să îți speli tu trecutul, denigrand românii. Vezi, ca spiritul meu este din triburile geto dacice. Toată România te a susținut, afara te vaiți că sunt rasiști cu tine. Puțina demnitate. Era mai simplu sa își ceara iertare de la Vasile Pui, și sa arate empatie. Am sa-l ajut eu, dar nu poți aștepta respectul meu niciodată! Să închidem subiectul, că am alte treburi mai importante.
Eu nu te judec, te va judeca Dumnezeu, după fapte.
Nihil Sine Deo”, a postat Daniel Ghiță.
Pe aceeași temă
Raed Arafat, ANUNȚ HALUCINANT despre persoanele nevaccinate
Raed Arafat, ANUNȚ HALUCINANT despre persoanele nevaccinate
Raed Arafat, lăsat cu gura căscată de o întrebare privind restricţiile: „Certificat verde unde?!“ VIDEO
Raed Arafat, lăsat cu gura căscată de o întrebare privind restricţiile: „Certificat verde unde?!“ VIDEO
Valeriu Gheorghiţă explică cum se poate reduce de 20 de ori numărul deceselor. „Imunitatea de grup va fi mult mai mare”
Valeriu Gheorghiţă explică cum se poate reduce de 20 de ori numărul deceselor. „Imunitatea de grup va fi mult mai…
Rico Verhoeven este de neoprit! L-a învins pe Jamal cu un ochi închis după ce a încasat o lovitură dură! Imagini cu impact emoțional
Rico Verhoeven este de neoprit! L-a învins pe Jamal cu un ochi închis după ce a încasat o lovitură dură!…
Skoda elimină din gamă un model foarte apreciat de familiști. Fanii mărcii sunt revoltați
Skoda elimină din gamă un model foarte apreciat de familiști. Fanii mărcii sunt revoltați
Amanta lui Reghe, anunţul care o va înfuria rău pe Anamaria Prodan
Amanta lui Reghe, anunţul care o va înfuria rău pe Anamaria Prodan
Se întâmplă în aceste momente în România! Medicii au făcut anunțul!
Se întâmplă în aceste momente în România! Medicii au făcut anunțul!
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să facă asta”
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să facă asta”
Serena Williams în noua casă. Detaliul observat de internauții cu ochi de vultur, în birou
Serena Williams în noua casă. Detaliul observat de internauții cu ochi de vultur, în birou
INCREDIBIL! Câți lei câștigă lunar un livrator de la Foodpanda
INCREDIBIL! Câți lei câștigă lunar un livrator de la Foodpanda
Anamaria Prodan și-a făcut fiul să plângă cu ce a spus despre Reghecampf!Totul s-a întâmplat în public, oamenii au rămas înmărmuriți
Anamaria Prodan și-a făcut fiul să plângă cu ce a spus despre Reghecampf!Totul s-a întâmplat în public, oamenii au rămas…
ANUNT BOMBA despre a treia doză de Pfizer! Ce efect are asupra tinerilor
ANUNT BOMBA despre a treia doză de Pfizer! Ce efect are asupra tinerilor
Un nou tip de beneficiu face furori în rândul IT-ştilor: bonusul de „bun-venit“ în companie. Unele companii din IT încep să acorde bonusuri consistente la angajare pentru specialiştii seniori, mai greu de găsit pe piaţă, în timp ce în fabrici şi în supermarketuri bonusurile de prezenţă au devenit o normalitate
Un nou tip de beneficiu face furori în rândul IT-ştilor: bonusul de „bun-venit“ în companie. Unele companii din IT încep…
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
O echipă Observator s-a întors la secţia ATI de la Marius Nasta, la o săptămână după ce a filmat imagini de coşmar. Câţi pacienţi mai sunt în viaţă astăzi
O echipă Observator s-a întors la secţia ATI de la Marius Nasta, la o săptămână după ce a filmat imagini…
Ce criptomonede deține Elon Musk și de ce are o afinitate pentru dogecoin
Ce criptomonede deține Elon Musk și de ce are o afinitate pentru dogecoin
Preşedinte: Cea mai mare lovitură de la moartea lui Pablo Escobar. Cel mai mare traficat de droguri din Columbia a fost capturat într-o operaţiune cu sute de membri ai trupelor speciale şi 22 de elicoptere
Preşedinte: Cea mai mare lovitură de la moartea lui Pablo Escobar. Cel mai mare traficat de droguri din Columbia a…
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Noi detalii despre momentul tragic în care Alec Baldwin a împuşcat-o pe Halyna Hutchins. Ce s-a întâmplat de fapt
Noi detalii despre momentul tragic în care Alec Baldwin a împuşcat-o pe Halyna Hutchins. Ce s-a întâmplat de fapt
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Carmen de la Sălciua, acuzată că a spart casa unei femei! Declarații exclusive de la cea înșelată:
Carmen de la Sălciua, acuzată că a spart casa unei femei! Declarații exclusive de la cea înșelată: "Mi-a spus să-i…
Cea mai frumoasă femeie din România, în stare gravă! Are COVID și a chemat ambulanța
Cea mai frumoasă femeie din România, în stare gravă! Are COVID și a chemat ambulanța
Șoferii sunt revoltați: După lărgirea DN7 la patru benzi au apărut limite de viteză de 50 km/h. Ce spune CNAIR
Șoferii sunt revoltați: După lărgirea DN7 la patru benzi au apărut limite de viteză de 50 km/h. Ce spune CNAIR
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy