Badr Hari – Benny Adegbuyi, meci istoric în Gala Glory 76. Victorie fabuloasă pentru sportivul român, i-a spart nasul marocanului

Badr Hari - Benny Adegbuyi, meci istoric în Gala Glory 76. Victorie fabuloasă pentru sportivul român, i-a spart nasul marocanului
  • Publicat:
  • Actualizat:

Super meciul dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi s-a terminat extrem de spectaculos, iar partida din Gala Glory 76 a fost LIVE VIDEO ONLINE pe www.ProSport.ro. Românul l-a învins în runda a treia pe marocan, cu un KO, cel din urmă sfârșind plin de sânge, la podea, cu nasul rupt.

Partida dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari trebuia să se dispute pe data de 20 iunie, la Rotterdam. Pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap și gala a fost mutată pentru data de 7 noiembrie. Numai că și de această dată a existat o problemă, din moment ce Badr Hari s-a infectat cu noul coronavirus.

În cele din urmă, super meciul s-a disputat sâmbătă, de la ora 22:00 și a fost transmis și în România.

Badr Hari – Benny Adegbuyi VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO ONLINE

LIVE TEXT: Badr Hari – Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Badr Hari în repriza a treia și rivalul a fost KO. „Pentru România”, a fost mesajul sportivului nostru.

„Benny e născut în România, în Transilvania! Tocmai a devenit al doilea cel mai cunoscut de acolo, după Dracula”,a spus comentatorul galei Glory 76, după ce românul s-a impus prin KO tehnic.

 

Repriza a treia.  WOOOOOOOOOWWWWWW!!! VIIIIIIICORIIIIIEEEEE! BENNY ÎL FACE KO PE BADR HARI!Marocanul a fost trimis de două ori la podea și a fost numărat. A doua oară nu s-a mai ridicat. Meciul a fost câștigat de Benny Adegbuyi, luptătorul căruia nimeni nu-i dădea nicio șansă. Badr Hari l-a amenințat că-l face KO în prima repriză.

 

A început repriza a doua. Benny Adegbuyi atacă cu grijă. Partea a doua a fost cruntă pentru român. Badr Hari a atacat în valuri și l-a trimis la podea. Românul s-a ridicat și a fost salvat de gong.

Sportivul român începe curajos și îl pune în dificultate pe Badr Hari. Marocanul a căzut dintr-o contră, dar nu a fost o lovitură clară. . Benny răspunde cu lovituri puternice de picior. Lovitură puternică pentru Benny, Badr Hari se clatină pe picioare!!! Marocanul răspunde și el cu un croșeu, Benny lovește puternic.

Benny Adegbuyi s-a apărat foarte bine. „Luptă fenomenal”spun comentatorii.

Cei doi sunt în ring. Meciul începe în câteva clipe. În acest moment se prezintă sportivii.

Badr Hari este foarte agitat înainte să intre în sală.

Ne pregătim de cel mai important meci al zilei. Benny Adegbuyi a intrat dansând în sală.

LIVE TEXT: Nordine Mahieddine – Levi Rigters

Levi Rigters, atac devastor în fața unui rival avariat după meciul trecut. O lovitură de picior puternică a terminat meciul în repriza secundă.

Badr Hari și Benny Adegbuyi se încălzesc înaintea marelui meci. Comentatorii partidei sunt nerăbdători să înceapă marea confruntare.

„Când te bați cu o legendă ca Badr, trebuie să lași în spate aura lui și să te concentrezi, să te gândești că e doar un alt bărbat în ring. Rico Verhoeven are un stil diferit de al lui Benny, dar probabil că i-a spus să aibă grijă în defensivă. Benny trebuie să supraviețuiască momentelor când Badr vine spre tine și ai impresia că vrea să te decapiteze. Dacă trece cu bine peste ele, poate să aibă o șansă. Trebuie să ducă lupta spre runda finală”, a spus unul dintre comentatorii FITE despre lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari.

LIVE TEXT: Cedric Doumbe – Karim Ghajjii 

Cedric Doumbe și-a presat adversarul și l-a pus la podea pe Karim Ghajjii cu un croșeu de dreapta. Final de meci. Victorie prin KO în repriza a treia.

Organizatorii se așteaptă că partida Badr Hari – Benny Adegbuyi să înceapă în jurul orei 00.00.

A început repriza a doua. Karim Ghajjii echilibrează disputa și punctează. Finalul îi aparține lui Doumbe și Ghajiii este numărat. 

A început meciul. Cei doi sportivi se studiază și nu atacă puternic. Cedric Doumbe este mai agresiv și presează.

Ne pregătim de meciul Cedric Doumbe – Karim Ghajjii.

LIVE TEXT: Antonio Plazibat – Nordine Mahieddine

Nordine Mahieddine s-a impus printr-o s-a impus printr-o decizie împărțită. Victorie după patru reprize.

Decizia controversată. Primele trei reprize s-au terminat la egalitate. A început repriza decisivă. Cei doi sportivi nu mai riscă nimic. Plazibat este mai proaspăt și forțează cu directe. Croatul a părut că a punctat mai clar în această rundă.

Ultimele 30 de secunde au fost extraordinare. Mahieddine a fost în corzi și a fost o minune că a rezistat. Ne pregătim de decizia arbitrilor.

A început repriza a treia. Meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari ar putea începe peste o jumătate de oră. Plazibat trebuie să-și pună adversarul la podea dacă vrea să câștige.

Final de repriză secundă.  Cei doi sportivi s-au apărat foarte bine și au încercat lovituri suprize.

A început repriza a doua, dar meciul este echilibrat.

Nordine Mahieddine se menține în ofensivă și a mai punctat până la pauză.

Plazibat a încasat o lovitură și este numărat după 30 de secunde. A fost trimis la podea cu un low-low kick, dar s-a ridicat.

Ne pregătim de partida Antonio Plazibat – Nordine Mahieddine (semifinala turneu categorie grea). Cei doi sportivi intră în sală.

UPDATE 22.00 Organizatorii au anunțat că vom avea încă un luptător român în Glory. Raul Cătinaș va lupta în galele următoare la categoria grea. 

UPDATE 21.15. Badr Hari a testat ringul.

UPDATE 20.30: Au apărut primele imagini cu sosirea celor doi sportivi la sala din Rotterdam.

În primul meci al zilei olandezul Tony Jas l-a învins pe conaționalul Jos van Belzen, printr-o decizie unanimă.

Badr Hari – Benny Adegbuyi, LIVE VIDEO ONLINE, duminică, de la ora 22:00

La cântarul oficial, luptătorul român „l-a învins” pe marocan, fiind mai greu cu opt kilograme. Românul, în vârstă de 35 de ani, are 117 kilograme.

117 kg! Sunt gata pentru meciul de mâine. Cine e cu mine? Sus România!„, a scris pe Instagram Benny Adegbuyi, înaintea meciului care va fi LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro.

Dacă Badr are un timp mai bun în ceea ce privește durata luptelor în care a fost implicat, 4,42 minute față de 7,29 minute, Benny, susținut de Cătălin Moroșanu, are cifre mai bune atunci când vine vorba despre loviturile date pe minut: 11,73 față de 7,47.

Badr Hari – Benny Adegbuyi VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO ONLINE

Badr Hari este unul din cele mai importante nume din lumea kickboxingului. A fost campion K1 la categoria grea, campion mondial „It’s Showtime” (2009-2010) și finalist K-1 World Grand Prix 2009. Sportivul cu dublă cetățenie, marocană și olandeză, ar fi avut o carieră mult mai strălucitoare, dacă nu ar fi fost în închisoare. Badr Hari a fost găsit vinovat pentru agresiune și condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Sport Extra va transmite această gală în sistem pay-per-view pe platforma live.sportextra.ro, costul subscripției fiind de 12,99 euro. Meciul este programat sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 22:00.

34 de victorii (19 prin KO) și șase înfrângeri a înregistrat Benny Adegbuyi în circuitul K1

106 succese are Badr Hari, care a pierdut de 15 ori, plus o luptă terminată fără decizie

Andrei Preotu / Autor
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup