"Mister KO" din Bacău

15 mar 2010 179 afişări Box
"Mister KO" din Bacău "Mister KO" din Bacău

Meciul-vedetă al Cupei României la box, competiţie desfăşuratăla Iaşi, s-a încheiat cu un KO spectaculos. În finala de la 75 kg,Ronald Gavril (SCM Bacău, foto, în stânga) l-a "electrocutat" pemarele său rival, Bogdan Juratoni (Dinamo).

Marcă înregistrată de Bute, titulatura de "Mister KO" începe săse agaţe şi de mănuşile unui alt român, de data aceasta amator.Ronald Gavril (23 de ani) a făcut spectacol în finala de la Iaşi înmeciul cu Bogdan Juratoni (20 de ani). "Era un meci de marerivalitate, între doi boxeri medaliaţi la europenele de cadeţi,care s-au pregătit separat, cu antrenori diferiţi, în condiţii delot", spune antrenorul Titi Tudor, care i-a avut pe ambii boxeri lalotul de cadeţi.
Gavril a boxat inteligent, iar în repriza a doua a încheiatconturile cu un croşeu de dreapta de generic, care l-a trimis înlumea viselor pe Juratoni. "Ambii copii sunt valoroşi. Avem ogeneraţie bună. Cu rivalităţi la câteva categorii, cum nu a maifost de mult. Trebuie să judecăm însă bine la nivelul colectivelortehnice de lot, altfel ne vom uita în sac şi vom vedea că estegol", a mai spus Titi "Prosop".

Şi-arevenit Ionuţ Gheorghe
Antrenat de Relu Auraş, Gavril e văzut ca unul dintre lideriilotului. "Roni a devenit mai puternic, mai cerebral. Pregătit cumare atenţie, este un boxer care poate lua medalie olimpică. Arenumai 23 de ani", spune Auraş, care a mai punctat la Iaşi cu încădouă trofee, câştigate de Sandu (60 kg) şi Bejenaru (91 kg). Deremarcat şi revenirea lui Ionuţ Gheorghe, care a boxat aşa cum ofăcea în urmă cu şase ani, când cucerea bronzul olimpic. El s-aimpus la puncte în finala de la 69 kg, unde l-a întâlnit peGeorgian Popescu, pugilist care a fost la un pas de medalie la JOde la Beijing.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.