Noi dezvăluiri în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi în Brăila. De unde a pornit totul: "Este vorba despre membrii unui clan!" Sportivii, bătuţi şi de bodyguarzi

16 sep 2018 22944 afişări Baschet
Noi dezvăluiri în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi în Brăila. De unde a pornit totul: "Este vorba despre membrii unui clan!" Sportivii, bătuţi şi de bodyguarzi Daniel Gabriel Husein, poreclit "Dasaev", e principalul suspect al anchetatorilor.

Noi dezvăluiri în cazul celor doi baschetbalişti americani înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din Brăila. Conflictul ar fi pornit, se pare, după ce Darrel Bowie si Joseph McClain ar fi intrat în vorbă cu iubitele a doi interlopi din oraş. Mai mult, cei doi americani ar fi fost loviţi şi de bodyguarzi!

Presa din Brăila notează că scandalul terminat cu lovituri de cuţit a început în momentul în care sportivii, aflaţi la masă, ar fi încercat să intre în conversaţie cu două femei care se aflau la una dintre mesele alăturate. Cele două erau iubitele lui Daniel Gabriel Husein şi a altui interlop din oraş, iar de aici a început un adevărat măcel. Loviţi cu pumnii, picioarele şi sticlele, baschetbaliştii americani au fost înjunghiaţi, iar ziariştii brăileni notează că bodyguarzii nu doar că nu au aplanat conflictul, ba chiar s-au numărat printre agresori, lucru confirmat de martorii oculari în faţa anchetatorilor.

După ce toţi martorii au fost audiaţi, Poliţia l-a identificat pe Daniel Gabriel Husein, un interlop local revenit de curând din Spania, drept principal suspect, iar ancheta se află în derulare. Recunoscut pentru brutalitatea sa, cel poreclit "Dasaev" s-a întors în oraş în 2014, după ce a fost condamnat în Spania şi România pentru fapte de proxenetism şi viol. La audieri, el a fost identificat de martori şi de prietenii baschetbaliştilor americani, iar acum este căutat pentru a fi reţinut.

Americanii ar putea pleca de la Brăila

Mircea Totolici, preşedintele ACS Cuza Sport Brăila, a anunţat, la câteva ore de la incidentul regretabil, că Bowie, McClain, dar şi ceilalţi baschetbalişti americani de la echipă ar putea pleca din România: "Sâmbătă au avut ultimul antrenament şi până luni aveau liber. Eu eram la Bucureşti. Jucătorii români şi o parte dintre cei americani m-au sunat că au fost atacaţi în centrul oraşului, pe terasa unui bar. Am rămas şocat.

Din ce am înţeles de la ei, acest atac a fost efectiv din prima, nu au apucat să vadă ce se întâmplă exact. S-a sărit peste ei cu cuţite şi alte obiecte neidentificate. Au fost partu jucători americani şi vreo cinci jucători români. Vă daţi seama că au fost mai mulţi agresori, dar nu pot să vorbesc acum prea multe. Este vorba despre membrii unui clan. Ce să facă dacă s-a dus clanul peste cu cuţitele?! Se putea întâmpla şi mai rău de atât! Aceste lucruri nu sunt normale în 2018, într-un oraş din România!.

Au ieşit amândoi din operaţii, sunt stabili. Unul dintre ei va fi transportat la Bucureşti, dar numai pentru a i se asigura toate condiţiile pentru o recuperare totală, fiind un caz diferit de al colegului său. Acum, ei sunt foarte afectaţi. Au venit din America, unde au terminat colegiul, să joace în Liga Naţională. Toţi cei cinci jucători din SUA e posibil să ceară rezilierea contractelor după acest incident. Nu sunt cu soţii sau iubite aici, dar familiile lor normal că se tem pentru integritatea lor"
, a declarat oficialul clubului brăilean, pentru fanatik.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.