Ultimele veşti despre starea lui Michael Schumacher: "Recuperarea sa este lentă, dar mereu există o speranţă"

22 oct 2015 6035 afişări Auto-Moto
Ultimele veşti despre starea lui Michael Schumacher: "Recuperarea sa este lentă, dar mereu există o speranţă"

Michael Schumacher are şanse să îşi revină, chiar dacă recuperarea este una anevoioasă, iar rezultatele vizibile întârzie să apară.

Ross Brawn, un apropiat al familiei Schumacher şi fost director tehnic la Ferrari în perioada în care Michael "alerga" pentru scuderia italiană, spune că a discutat cu Corinna, iar soţia campionului mondial îl ţine la curent cu starea lui Schumacher.

"Am păstrat legătura cu familia Schumacher. Încercăm să menţinem un echilibru în ceea ce priveşte vizitele şi telefoanele pentru a nu deranja şi pentru a nu crea probleme. Corinna, soţia sa, mă sună ocazional şi mă ţine la curent cu starea lui Michael. Recuperarea sa este lentă, dar nu trebuie să ne pierdem speranţa, mereu există o speranţă", a declarat Ross Brawn pentru DailyExpress.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră.  El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.