Ultimele veşti despre Michael Schumacher, după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere în Spania: "Vecinii l-au văzut!"

28 feb 2019 31401 afişări Auto-Moto
Ultimele veşti despre Michael Schumacher, după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere în Spania: "Vecinii l-au văzut!"

Michael Schumacher a fost văzut. Presa din Belgia scrie despre faptul că fostul campion de Formula 1 a fost văzut de vecini în Spania, unde şi-a petrecut o mică vacanţă alături de familie, la casa sa de vacanţă din Mallorca. Aceştia l-au văzut pe terasa casei de 30 de milioane de euro. Schumacher a fost transportat cu elicopterul în Spania.

”Vecinii l-au văzut în Spania”, este titlul celor de la www.sudinfo.be. Sunt ultimele veşti legate de starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Nu se ştie încă dacă Schumacher va rămâne în Spania pentru o perioadă mai lungă de timp.

Familia Schumacher deţine Vila Yasmin din Mallorca. Aceasta i-a aparţinut lui Florentino Perez, preşedintele de la Real Madrid. La casa din Mallorca, Michael Schumacher şi-a sărbătorit ziua de naştere, care a fost pe 3 ianuarie, când a împlinit vârsta de 50 de ani.

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Schumacher a suferit două operaţii la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat şi a fost tratat în propria locuinţă din Gland, Elveţia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.