Se turează motoarele!

23 mai 2013 241 afişări Auto-Moto
Se turează motoarele!

Printre distracţiile oferite de centrul comercial se numără şi sesiunile de test drive ale celor mai noi modele de maşini de raliu

În acest weekend, Băneasa Shopping City se transformă în cel mai important hot spot pentru împatimiţii de automobile şi motociclete. Cele mai noi şi inovatoare modele de automobile  şi motociclete vor fi expuse în Pieţele Town Square şi Food & Fun City. În plus, vizitatorii se pot bucura de o experienţă premium de condus, înscriindu-se la sesiunile de test drive, care au loc sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-22:00.

Cei mai apreciaţi piloţi se vor întrece în demonstraţiile de off-road driving spre deliciul iubitorilor de adrenalină. În acelaşi timp, vizitatorii vor ocupa un loc în tribunele Etapei 1 a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto, un adevărat spectacol  al şofatului profesionist, cu maşini modificate. Băneasa Shopping City este singurul mall din România care dedică bărbaţilor o luna tematică, transformându-se în Oraşul Bărbaţilor.

Zinovie Ernu
zinovie.ernu@prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.