Ross Brawn, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Schumacher, a luat cuvântul: "Sunt convins că milioane de oameni care sunt încă fanii lui Michael vor înţelege"

2 ian 2019 1040 afişări Comentează şi tu Auto-Moto
Ross Brawn, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Schumacher, a luat cuvântul: "Sunt convins că milioane de oameni care sunt încă fanii lui Michael vor înţelege"

Secretomania din jurul stării de sănătate a lui Michael Schumacher a fost apărată şi explicată de unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai germanului. Ross Brawn, aflat pe pit-wall-ul lui "Schumi" atât la Benetton, cât şi la Ferrari şi la Mercedes, a vorbit pentru Daily Mail în ajunul aniversării de 50 de ani a pilotului cu care a colaborat cel mai mult şi alături de care a cunoscut cele mai multe succese în "Marele Circ".

"Ţin legătura constant cu Corinna şi sunt sută la sută de acord cu decizia ei. Michael a fost, mereu, o persoană care şi-a ţinut viaţa foarte privată, iar acesta a fost un principiu definitoriu pentru cariera şi pentru viaţa lui. Familia a acceptat şi a susţinut mereu acea alegere", a punctat Ross Brawn.

"Mi se pare normal ca, acum, Corinna să respecte acest principiu, chiar şi după tragicul eveniment, iar aceasta este o decizie pe care cu toţii trebuie să o respectăm. Sunt convins că milioanele de oameni care sunt încă fanii lui Michael vor înţelege", a punctat englezul în vârstă de 64 de ani, trecut acum în tabăra cealaltă a sportului, a conducerii FIA.

Cu ocazia aniversării zilei de naştere a lui Schumacher, Fundaţia Keep Fighting va lansa o aplicaţie pentru ca fanii din întreaga lume să se poată bucura de experienţa unui muzeu comemorativ virtual dedicat perioadei roşii a germanului.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.