Pe drumul spre viitor: Mercedes-Benz Vans lansează inițiativa strategică adVANce

Autor: Dan Mirea Publicat: 22 Sep. 2016, 17:52 Actualizat: 22 Sep. 2016, 17:53 Auto-Moto

Mercedez-Benz Vans își extinde în continuare rolul de pionier în segmentul de autovehicule comerciale ușoare, punând bazele unei transformări strategice de amploare. Pe viitor, Mercedes-Benz Vans nu va mai fi doar un producător de autovehicule comerciale ușoare de succes la nivel global, ci va evolua într-un furnizor de soluții integrate orientat spre clienți.

  • ·        Transformarea dintr-un producător de autovehicule într-un furnizor de soluții integrate pentru transportul bunurilor și al pasagerilor.
  • ·        Noi sedii operaționale în Stuttgart, Berlin și Silicon Valley pentru a susține start-up-urile.

„Vrem să evoluăm dintr-un producător obișnuit de van-uri într-un furnizor de sisteme de soluții integrate. Ca o consecință a urbanizării și a digitalizării, în viitor, transportul trebuie să beneficieze de o organizare sustenabilă și de un design mai inteligent, eficient și flexibil. Noi tehnologii ca sistemele automate de livrare și internetul ne oferă posibilitatea de a rezolva această provocare. În viitor, clienții vor avea nevoie de mai mult decât un autovehicul cu patru roți”, a declarat directorul diviziei Mercedes-Benz Vans, Volker Mornhinweg.

Mercedes-Benz Vans lucrează la crearea unor sisteme de management inteligente pentru serviciile mobile și autovehiculele aflate în service. Acestea includ procese automate de comandă, precum și livrări direct la autovehicul și viceversa. De asemenea, lucrează la dezvoltarea de sisteme de spații de încărcare automate pentru autovehiculele de livrări, care, printre altele, grăbesc semnificativ procesul de încărcare și descărcare și le îmbunătațesc eficiența.

Mercedes-Benz Vans împreună cu diverși parteneri dezvoltă concepte inteligente de transport pentru bunuri și pasageri. Cele din urmă suplimentează transportul public și asigură transportul individual de pasageri, rapid și eficient, în timpul și în afara orelor de vârf. În cazul transportului de bunuri, rețeaua inteligentă de tehnologii creează oportunități de creștere a eficienței și îmbunătățește procesul de transport.

Autor: Dan Mirea Publicat: 22 Sep. 2016, 17:52 Actualizat: 22 Sep. 2016, 17:53 Auto-Moto
Pe aceeași temă