Pe drumul spre viitor: Mercedes-Benz Vans lansează iniţiativa strategică adVANce

22 sep 2016 309 afişări Auto-Moto
Pe drumul spre viitor: Mercedes-Benz Vans lansează iniţiativa strategică adVANce
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Mercedez-Benz Vans îşi extinde în continuare rolul de pionier în segmentul de autovehicule comerciale uşoare, punând bazele unei transformări strategice de amploare. Pe viitor, Mercedes-Benz Vans nu va mai fi doar un producător de autovehicule comerciale uşoare de succes la nivel global, ci va evolua într-un furnizor de soluţii integrate orientat spre clienţi.

  • ·        Transformarea dintr-un producător de autovehicule într-un furnizor de soluţii integrate pentru transportul bunurilor şi al pasagerilor.
  • ·        Noi sedii operaţionale în Stuttgart, Berlin şi Silicon Valley pentru a susţine start-up-urile.

“Vrem să evoluăm dintr-un producător obişnuit de van-uri într-un furnizor de sisteme de soluţii integrate. Ca o consecinţă a urbanizării şi a digitalizării, în viitor, transportul trebuie să beneficieze de o organizare sustenabilă şi de un design mai inteligent, eficient şi flexibil. Noi tehnologii ca sistemele automate de livrare şi internetul ne oferă posibilitatea de a rezolva această provocare. În viitor, clienţii vor avea nevoie de mai mult decât un autovehicul cu patru roţi”, a declarat directorul diviziei Mercedes-Benz Vans, Volker Mornhinweg.

Mercedes-Benz Vans lucrează la crearea unor sisteme de management inteligente pentru serviciile mobile şi autovehiculele aflate în service. Acestea includ procese automate de comandă, precum şi livrări direct la autovehicul şi viceversa. De asemenea, lucrează la dezvoltarea de sisteme de spaţii de încărcare automate pentru autovehiculele de livrări, care, printre altele, grăbesc semnificativ procesul de încărcare şi descărcare şi le îmbunătaţesc eficienţa.

Mercedes-Benz Vans împreună cu diverşi parteneri dezvoltă concepte inteligente de transport pentru bunuri şi pasageri. Cele din urmă suplimentează transportul public şi asigură transportul individual de pasageri, rapid şi eficient, în timpul şi în afara orelor de vârf. În cazul transportului de bunuri, reţeaua inteligentă de tehnologii creează oportunităţi de creştere a eficienţei şi îmbunătăţeşte procesul de transport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.