Mercedes i-a invitat pe elevii din Arad să descopere lumea automobilismului

2 iun 2015 56 afişări Auto-Moto
Mercedes i-a invitat pe elevii din Arad să descopere lumea automobilismului

Sediul Auto Schunn din Arad, cel mai important dealer Mercedes-Benz din vestul ţării, a fost din nou gazdă primitoare pentru elevii din oraş, în baza unui parteneriat cu Universitatea Vasile Goldiş, care la rândul ei a extins asocierea cu mai multe licee din oraş.

În week-end a fost rândul elevilor de la Liceul “Henri Coandă” să viziteze show-roomul şi să descopere o lume a automobilismului de calitate. Adolescenţii au putut să vadă cele mai noi modele de Mercedes Benz, să afle detalii tehnice despre maşini, să stea de vorbă cu mecanicii şi cu personalul de la vânzări, ba chiar şi cu membrii conducerii firmei, porţile fiind deschise în totalitate.

Vizitatorii au profitat de ocazie şi au văzut de aproape numeroase modele ale firmei germane, expuse la Auto Schunn, printre care şi cele trei premiate la Salonul Auto de la New York, respectiv Mercedes AMG GT (cel performant automobil al anului), Mercedes C Classe (maşina anului 2015) şi Mercedes S Class Coupe (cea mai luxoasă maşină la nivel mondial).

Acţiunea Auto Schunn este parte a programului „O carieră pentru viaţa ta”, prin care elevilor li se oferă posibilitatea de a-şi creiona o posibilă meserie. “Ideea de bază îmbracă două teme. Prima este ca tinerii să înţeleagă lumea în care se află şi oportunităţile de pe piaţa locală de muncă. Ei văd cum funcţionează sistemul unei companii, şi aici vorbim de o companie germană, şi pot discuta cu angajaţii pentru a afla cât mai multe lucruri care îi interesează. A doua temă este formarea unor tineri care au înclinaţii către acest domeniu şi pot deveni pe viitor colaboratori. În acest sens avem şi o altă componentă: practica, pe care studenţii o fac la noi”, a declarat doamna Elena Kovacs, director general Auto Schunn.

  • Oficialul companiei a mai precizat că toţi cei care au vizitat sediul Auto Schunn au fost extrem de încântaţi şi dornici să afle cât mai multe despre maşini, dar şi despre istoria Mercedes Benz, o firmă de renume mondial, cu un loc sigur în elita automobilismului. “Până la urmă e şi greu să nu-şi placă Mercedes Benz, indiferent că vorbim despre un A-Klasse, un SUV sau chiar un camion”, a încheiat Elena Kovacs.
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.