FOTO | Dotări speciale pentru SMURD. Serviciul de intervenţie va avea 7 motociclete BMW F700 GS

9 oct 2015 1519 afişări Auto-Moto
FOTO | Dotări speciale pentru SMURD. Serviciul de intervenţie va avea 7 motociclete BMW F700 GS
GALERIE (9 de imagini) VEZI GALERIA

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va putea interveni mult mai rapid în cazurile de extremă urgenţă datorită unei donaţii pe care a primit-o recent. În flota serviciului au intrat cinci motociclete BMW F700 GS dotate cu echipament medical de bază necesar unei intervenţii rapide, dar şi cu mijloace speciale de comunicaţie. Investiţia a fost făcută de către lanţul de magazine Lidl ca urmare a unei campanii de donaţii ce a durat şase luni. Astfel, SMURD devine al doilea beneficiar naţional al motocicletelor BMW pregătite de către programul special pentru autorităţi al BMW Motorrad, primul fiind reprezentat de Poliţia Română.

Paramedicii care se vor folosi de motocicletele BMW pentru intervenţii vor primi suportul BMW Motorrad Training Academy. ”Alegerea motocicletelor BMW F700 GS demonstrează încă o dată că programul de autorităţi din portofoliul BMW Motorrad furnizează un pachet complet necesar în multiple domenii de activitate. Ne bucură fatul că putem aduce o contribuţie sistemului sanitar din România, furnizând echipamente menite să crească eficienţa intervenţiilor medicale rapide”, a declarat Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.