Festival de sporturi cu motor la Sibiu în 2014

19 dec 2013 393 afişări Auto-Moto
Festival de sporturi cu motor la Sibiu în 2014

Prima ediţie a Sibiu- Transfăgărăşan Motorsport Festival se va desfăşura în perioada 14 - 17 august 2014 în locaţii deja celebre din judeţul Sibiu pentru iubitorii sporturilor cu motor. Evenimentul, unul inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, va reuni piloţi de top, maşini legendare, oameni din industria auto şi moto într-un spectacol total care va dura patru zile. Cartierul general al evenimentului va fi în Piata Mare şi Piaţa Mică din Sibiu unde vor fi expuse toate maşinile şi motocicletele participante pe parcursul celor patru zile ale evenimentului. Joi, în prima zi a festivalului, maşinile şi motocicletele vor participa la o paradă pe străzile oraşului, urmând ca vineri, sâmbătă şi duminică să participe la diverse evenimente. Maşinile de raliu au două probe speciale dedicate - speciala de pe circuitul de rallycross şi speciala Santa - iar pentru toate celelalte acţiunea se va desfăşura pe speciala Păltiniş (vineri seara pe noapte) şi pe Transfăgărăşan în zilele de sâmbăta şi duminică.

“Transfăgărăşanul reprezintă o atracţie incredibilă!”

"Ţinând cont că Raliul Sibiului se va desfăşura în perioada de iarnă, am ales ca în perioada de vară să organizăm un festival al sporturilor cu motor pentru toţi cei pasionaţi. Sibiu este un oraş cu tradiţie şi aici s-au desfăşurat şi se mai desfăşoară competiţii importante la nivel internaţional şi cred că Transfăgărăşanul reprezintă o atracţie incredibilă pentru cei din fenoment. Am început deja pregătirile şi sperăm să atragem nume importante din această lume încă de la prima ediţie a Sibiu - Transfăgărăşan Motorsport Festival", a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

FOTO: Ciprian Mihai

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.