Declaraţie sfâşietoare a tatălui lui Jules Bianchi, aflat în comă de şase luni: "Accidentul lui ne-a lovit mai mult decât moartea"

14 apr 2015 1437 afişări Auto-Moto
Declaraţie sfâşietoare a tatălui lui Jules Bianchi, aflat în comă de şase luni: "Accidentul lui ne-a lovit mai mult decât moartea"

Philippe Bianchi, tatăl pilotului de Formula 1 Jules Bianchi, a oferit un interviu preluat de cei de la The Guardian în care a vorbit despre situaţia fiului său, aflat în comă de şase luni, după un accident teribil care a avut loc în timpul Marelui Premiu al Japoniei. Atunci, Bianchi a fost la un pas să fie decapitat, dar a scăpat cu un hematom. A fost operat de două ori pentru îndepărtarea lui, iar doctorii anunţau că starea pilotului este critică, dar stabilă. Şase luni mai târziu, tatăl s-a deschis şi a dezvăluit detalii cutremurătoare referitoare la Jules Bianchi:

"Luptă cu aceeaşi determinare cu care o făcea şi înainte de accident. Fiecare zi este pentru Jules un maraton. Toate organele sale funcţionează fără să fie ajutate, dar rămâne în comă. Uneori se mişcă, ne strânge mâna, dar nu ştim dacă nu sunt doar reflexe. Universul nostru s-a prăbuşit pe 5 octombrie 2014. Genul acesta de accident te loveşte mai mult decât moartea. Suferinţa este nesfârşită, este o tortură zilnică", a declarat Philippe Bianchi.

Când reporterii l-au chestionat în privinţa investigaţiei deschide de FIA, tatăl pilotului a preferat să schimbe subiectul: "Prefer să-mi canalizez toată energia asupra lui Jules", a fost răspunsul acestuia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.