DECLARAŢIA ZILEI | Bernie Ecclestone, după ce soacra sa a fost răpită şi eliberată de poliţie: "Toţi prietenii mei ştiu că n-aş fi dat niciun ban pentru ea"

7 aug 2016 5242 afişări Auto-Moto
DECLARAŢIA ZILEI | Bernie Ecclestone, după ce soacra sa a fost răpită şi eliberată de poliţie: "Toţi prietenii mei ştiu că n-aş fi dat niciun ban pentru ea"

Bernie Ecclestone a declarat în glumă că n-ar fi plătit niciun ban pentru eliberarea soacrei lui. Aparecida Schunck, mama soţiei lui Ecclestone, a fost răpită în Sao Paulo, răpitorii au cerut 33 de milioane de euro recompensă, însă poliţiştii au reuşit să o elibereze.

Soacra lui Bernie Ecclestone a fost răpită 22 iulie, din casa sa din Sao Paulo. Răpitorii au cerut 33 de milioane de euro pentru a o elibera, altfel va fi ucisă. Patronul Formule 1 nu s-a panicat şi a lungit negocierile cu răpitorii. În acest timp, poliţia braziliană i-a localizat pe cei doi răpitori şi au reuşit să o elibereze pe Aparecida Schunck în urma unei ample operaţiuni.

Acum, omul de afaceri îşi permite să glumească. Bernie Ecclestone spune că n-ar fi plătit niciun ban răpitorilor: ”N-am intenţionat în niciun moment să-i plătesc. Toţi prietenii mei ştiu că n-aş da un ban pentru soacra mea”, a declarat Ecclestone râzând. ”Tot ce îmi doresc e ca agresorii să meargă la închisoare, astfel încât să nu mai răpească pe nimeni”, a mai spus omul de afaceri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.