Cătălin Cazacu a semnat un parteneriat cu BMW Motorrad România. Campionul Romanian SuperBike va promova imaginea modelelor sport şi super sport ale bavarezilor

8 apr 2015 1367 afişări Auto-Moto
Cătălin Cazacu a semnat un parteneriat cu BMW Motorrad România. Campionul Romanian SuperBike va promova imaginea modelelor sport şi super sport ale bavarezilor foto: BMW Motorrad Romania

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai populari piloţi din motociclismul românesc, câştigător al ultimelor două ediţii din Romanian SuperBike, Cătălin Cazacu a semnat un parteneriat de imagine cu BMW Motorrad România.

Asocierea este prima de acest tip pentru ramura românească a BMW Motorrad şi îşi propune promovarea imaginii mărcii în segmentul sport şi super sport. ”Cu BMW S 1000 RR, BMW Motorrad şi-a extins supremaţia într-un segment absolut nou pentru marcă. Ne bucurăm că acest model este alegerea numărul unu în multe competiţii de superbike şi în acest fel a contribuit semnificativ la întărirea imaginii sportive a mărcii. Performanţele excelente ale lui Cătălin în competiţiile naţionale, precum şi prezenţa tot mai importantă a BMW Motorrad în segmentul sport şi super sport au dus la primul parteneriat de imagine din România pentru BMW Motorrad cu un pilot de curse”, a declarat Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România, cu prilejul anunţului parteneriatului.

Mă simt onorat că am fost ales imaginea BMW Motorrad în România, simt că rezultatele şi eforturile mele au dat roade, mai ales că de ceva ani buni concurez pe motociclete BMW
Cătălin Cazacu, campion Romanian SuperBike

Un alt aspect extrem de important care vine de pe urma acestui parteneriat este cel dat de ”folosirea” lui Cătălin Cazacu drept promotor în proiectele de siguranţă rutieră pe care BMW Motorrad România le va susţine. ”Piaţa de motociclete în România, din păcate, este la început. De aceea problema siguranţei rutiere este una foarte actuală, nu avem încă formată o cultură a motocicletelor. Noi avem mai multe proiecte importante în acest sens în 2015 şi considerăm că un campion poate da mai multă vizibilitate unui astfel de demers”, a mai spus Bâtu.

Cazacu va pilota un BMW S 1000 RR varianta 2015 în Romanian SuperBike

În acest sezon, Cătălin Cazacu va concura pe un BMW S 1000 RR produs în 2015 în patru competiţii. Timişoreanul va lua startul în Campionatul Naţional de Viteză al României şi Romanian SuperBike, dar şi în Campionatul Est European de Motociclism şi Campionatul European Alpe Adria. Motocicleta lui Cazacu, cel mai recent model S 1000 RR, este propulsată de un motot de 999 cmc care furnizează 199 de cai putere. Suplimentar, motocicleta a fost dotată cu BMW Race Power Kit, echipament compus dintr-o evacuare de titaniu Akrapovic ce oferă un plus de 11 cai putere motorului şi o scădere a greutăţii cu 4,8 kilograme faţă de evacuarea standard. Toate aceste modificări oferă motocicletei un raport de putere de peste 1cp/kg.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.