Anunţ important făcut de Renault! Ce se va întâmpla cu modele Dacia: "Ăsta e scopul nostru"

12 dec 2018 5248 afişări Auto-Moto
Anunţ important făcut de Renault! Ce se va întâmpla cu modele Dacia: "Ăsta e scopul nostru"

Şeful de design de la Renault, Laurens van den Acker, a anunţat că modelele Dacia nu vor mai fi vândute având asupra lor emblena Renault, în afara Europei şi în Rusia. În prezent, celebrele modele Duster, Sandero sau Logan sunt vândute având în bot rombul Renault şi nu sigla Dacia. Asta se întâmplă doar în afara Europei, dar şi în Rusia.

"Scopul meu este să producem un catalog unic al Renault, la nivel global. Maşinile Renault sunt considerate prea scumpe în anumite locuri, în timp ce modelele Dacia sunt văzute drept moderne şi accesibile. Acum am început să vindem mai multe maşini în diferite zone, cum ar fi Rusia, motiv pentru care trebuie să diferenţiem modelele", a spus Van den Acker, conform Autocar.

Conform sursei citate, doar modelul Dacia Duster va continua să fie vândut având emblema Renault, deoarece este un vehicul care are un succes răsunător. Van den Acker a vorbit şi despre cum vor arăta maşinile Dacia în viitor: "Vreau ca modelele Renault să pară cât mai latine şi senzuale, în timp ce de la Dacia vreau să scot maşini robuste, în stilul german. Această strategie a mers foarte bine până acum."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.