Andrei Dumitrescu se impune în etapa a doua din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

22 mai 2018 260 afişări Auto-Moto
Andrei Dumitrescu se impune în etapa a doua din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Vicecampionul naţional absolut din 2017, Andrei Dumitrescu, a obţinut prima victorie din acest an, reuşind să se impună la Trofeul Teliu Aimol, a doua etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018.

La bordul monopostului Tatuus, nepotul legendarului Marin Dumitrescu a reuşit să urce traseul în cele două manşe de concurs cu un timp total de 03:18,417. A doua urcare din concurs a fost de altfel şi cea mai rapidă din cele două zile ale rundei de la Teliu, Dumitrescu fiind cronometrat cu 1:38,431.

În urma acestui succes, acesta a devenit noul lider al clasamentului open, cu un total de 43 de puncte după primele două runde.

Următorul clasat este Lucian Răduţ, cu 33 de puncte, care a terminat al doilea şi la Teliu, cu un timp de 03:23,142 după cele două manşe de concurs. Campionul naţional en-titre Paul Andronic, aflat la prima sa cursă din 2018, a terminat al treilea, deşi până la manşele de concurs nu reuşise niciodată să se claseze între primii trei. De altfel, diferenţa dintre Răduţ şi Andronic în manşele de concurs a fost de numai 0.084 secunde.

Costi Stratnic şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar în ziua concursului şi a obţinut locul 4 la general, însă a fost cel mai rapid dintre piloţii de la Categoria GT. Fostul campion naţional de raliuri, Mihai Leu, reîntors în motorsport din postura de pilot după aproape un deceniu, a obţinut al cincilea timp la Teliu. Un total de 82 de piloţi s-au înscris la etapa de la Teliu, cu 7 mai mult decât în sezonul precedent.

Rezultatele complete ale etapei a doua din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop (CNVCD) pot fi găsite pe www.live.fras.ro. Acestea sunt neoficiale până la omologarea lor de către Comisia de Competiţii din cadrul FRAS.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.