Altă veste proastă despre Michael Schumacher. Cei care l-au vizitat în Elveţia descriu starea deplorabilă în care se află fostul campion mondial de Formula 1

24 sep 2015 51114 afişări Auto-Moto
Altă veste proastă despre Michael Schumacher. Cei care l-au vizitat în Elveţia descriu starea deplorabilă în care se află fostul campion mondial de Formula 1

Fanii legendarului Michael Schumacher continuă se speră într-o revenire miraculoasă a germanului, la 21 de luni după accidentul suferit la ski în urma căruia a rămas paralizat într-un scaun cu rotile. Veştile venite, însă, zilele trecute de la reşedinţa elveţiană a fostului pilot de Formula 1 sunt proaste. La un an după ieşirea din comă, starea lui Schumacher nu se îmbunătăţeşte.

Are 45 de kilograme! O echipă de 15 oameni îl îngrijeşte

Cotidianul britanic Daily Express a publicat declaraţiile unui apropiat al familiei care susţine că, în ciuda îngrijirilor primite din partea unei echipe formate din 15 doctori şi asistente, Schumacher este "în continuare imobilizat, nu merge, nu vorbeşte şi are o conştiinţă foarte limitată în privinţa lucrurilor care-l înconjoară".

Apropiatul a dezvăluit că, în acest moment, germanul care a câştigat 7 titluri mondiale în Formula 1 cântăreşte "doar 45 de kilograme, cu 25 mai puţin decât avea în momentul accidentului. Progresul este dureros de lent. Nu se vede niciun miracol la orizont", a declarat sursa citată de Daily Express. Jurnaliştii britanici susţin că familia lui Schumacher are din ce în ce mai puţin speranţe într-o revenire completă a fostului pilot.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.