Gabriela Szabo şi întâlnirea din 1991 cu Cristian Ţopescu: "Am crescut cu vocea lui, iubea valorile din sport"

16 mai 2018 350 afişări Comentează şi tu Atletism
Gabriela Szabo şi întâlnirea din 1991 cu Cristian Ţopescu: "Am crescut cu vocea lui, iubea valorile din sport"

Gabriela Szabo, actual preşedinte al clubului CSM Bucureşti, spune că fostul mare comentator TV, Cristian Ţopescu, a iubit cu adevărat valorile din sport şi nu va putea fi înlocuit de cineva în peisajul audiovizual.

"Am crescut cu vocea lui, a fost un om care iubea valorile din sport. Un om pe care nu-l va mai înlocui nimeni. Aşa s-au dus şi Iolanda Balaş, Nicolae Mărăşescu...L-am cunoscut în 1991, când eram junioară, aveam doar 16 ani. Era la Balcandiada de la Salonic, eu am câştigat, dânsul a rămas cu noi în delegaţie. Apoi am crescut cu comentariile lui. A impresionat prin corectitudinea lui şi valoarea lui. Un formator de opinie cum rar am văzut. Ştiam că e bolnav, dar nu ştiam că pleacă la îngeri atât de devreme. Condoleanţe familiei!", a spus pentru ProSport campioana olimpică de la Sydney, Gabriela Szabo e preşedinte al clubului CSM Bucureşti.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.