1500 de sportivi din 27 de ţări, la prima etapă de Grand Slam la dans sportiv în România

14 mar 2019 263 afişări Alte Sporturi
1500 de sportivi din 27 de ţări, la prima etapă de Grand Slam la dans sportiv în România

Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS), Federaţia Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului şi Primăria Capitalei organizează la Sala Polivalentă din Capitală, în premieră pentru România, o etapă de Grand Slam (Mare Slam) la dans sportiv.

Evenimentul va fi organizat în perioada 15-17 martie 2019 şi la acesta vor lua parte 1500 de sportivi din 27 de ţări, de pe trei continente. Aceştia vor fi jurizaţi de arbitri din 23 de ţări.

"DanceMasters a primit cea mai înaltă licenţă competiţională acordată de WDSF si Bucureştiul a intrat într-o companie foarte selectă a oraşelor în care se organizează WDSF Grand Slam Series, un turneu care se desfăşoară de-a lungul întregului an, la ambele secţiuni de dans sportiv– WDSF GrandSlam Standard si WDSF GrandSlam Latin. Rundele acestui turneu în 2019 sunt:
- Bucureşti (DanceMasters);
- Taipei City;
- Rimini;
- Stuttgart (GOC – German Open Championships);
- Moscova (ROC – Russian Open Championships)

După cele cinci runde ale WDSF GrandSlam Series, cele mai bune perechi care au punctat în cel puţin 4 din cele 5 runde ale turneului vor fi invitate să danseze în Marea Finală de la Shanghai - WDSF GrandSlam Finals, un veritabil turneu al campionilor", se arată în comunicatul emis de organizatori.

Evenimentul este produs în parteneriat cu TVR care va transmite în direct, pe TVR1, galele de seară, începând cu orele 21.00. Bilete pot fi procurate prin myticket.ro sau la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.