EXCLUSIV | Transferurile invizibile ale lui Hagi. Afaceri ciudate făcute de Viitorul cu cluburile controlate de controversatul Pini Zahavi. Bonus: cazul Manea, replicat mai grav în Serbia. Partea II

  • Publicat:
  • Actualizat:

„Ți s-a propus vreodată de către un fond de investiții să primești sprijin financiar pentru Academie în schimbul unor procente din jucătorii tăi?”. Moderatorul Digi Sport Special, Vali Moraru, a citit în laptop întrebarea destinată lui Gică Hagi și, colegial și profesionist, i-a adresat-o invitatului. A fost o soluție de criză aleasă de reporterii ProSport, pentru care le cerem scuze celor prezenți în studio, dar, în ultimele trei zile, Hagi a refuzat categoric să răspundă la întrebările legate de vânzarea pe ascuns a lui Manea în Cipru. La auzul întrebării, patronul Academiei s-a blocat. A cerut să-i fie repetată, apoi a tăcut ca un copil complice la o  năzbâtie. După câteva secunde neplăcute, a răspuns poticnit: „Sunt probleme interne ale clubului, care pot fi definite mai bine dacă ești în club, dar nu pot spune dacă am o colaborare cu cineva”. Lucrurile sunt complicate. Dacă Hagi are în continuare o colaborare cu un fond de investiții care deține procente din jucătorii Academiei, legătura de afaceri contravine regulamentului FIFA. Implicarea unei terțe părți, în cazul acesta un fond de investiții, este strict interzisă de la 1 ianuarie 2015. ProSport publică, astăzi, noi informații. Manea nu este singurul jucător aruncat de Gheorghe Hagi în hățișul fondurilor de investiții și impresarilor controversați. Firele din partea a doua duc la alte două transferuri misterioase.

„Felicitări lui Victor Pițurcă că l-a luat pe Manea la echipa națională”, spunea Gheorghe Hagi pe 2 iunie 2014, la două zile după ce fundașul său care nu avea 17 ani împliniți devenea cel mai tânăr jucător din istoria reprezentativei de seniori a României. Manea a fost titular în amicalul cu Albania, a stat pe bancă la amicalul cu Algeria de peste 4 zile,  iar peste o săptămâna s-a transferat în secret în Cipru. Deși a continuat să joace un sezon la Viitorul, jucătorul cumpărat de  firma offshore Apollon Football (Public) Limited pentru 2,5 milioane de euro nu a mai fost chemat niciodată la echipa națională. Acum, Manea e rezervă în Belgia, împrumutat de Apollon Limassol la codașa Mouscron. Cele două cluburi sunt controlate de superimpresarul israelian Pinhas „Pini” Zahavi, care fentează astfel regulamentele FIFA privind „interzicerea implicării unor terțe părți în transferuri”.

Telefonul cu număr de Marea Britanie sună înfundat. După trei apeluri, se aude vocea unui bărbat în vârstă: „Hello!”. Cel mai important agent de jucători din lume de până la apariția lui Jorge Mendes este în Statele Unite. „Vorbiți repede, sunt în America”, spune israelianul Pini Zahavi. Gândul că factura telefonului îl preocupă pe deținătorul unei averi de sute de milioane de euro mai tare decât pe un ziarist din România e absolut savuros.

Reporter: Am vrea să vorbim despre un jucător român aflat la Mouscron.
„Manea?”, întreabă fostul jurnalist sportiv din anii 70-80. Clubul belgian este controlat de el după ce a promis o investiție de 8,5 milioane de euro până în 2018. 

Da. Voiam să știm de ce l-ați cumpărat pe jucător.
Asta nu este o problemă despre care să vorbim acum. Eu nu sunt agentul lui. Vorbiți cu agentul lui. Vă mulțumesc.

Rapid, eficient, secretos. E stilul impresarul care, la începutul anilor 2000, l-a dus pe Roman Abramovici în cantonamentul lui Manchester United, club pe care oligarhul rus voia să-l cumpere. Ulterior, israelianul în vârstă de 73 de ani l-a consiliat la achiziționarea clubului Chelsea. După 1990, Zahavi și-a dezvoltat o rețea de relații în lumea miliardarilor ruși cu origini evreiești care s-au îmbogățit în urma privatizării companiilor sovietice de stat.

După o discuție de doar un minut, Pini Zahavi (foto, alături de Alex Ferguson) a închis telefonul. De un apel de-al său depind destinele a sute de fotbaliști din întreaga lume, inclusiv din România. „Superagentul” Mr. Fix It supervizează o rețea de companii înregistrate în paradisuri fiscale, din Insulele Virgine și până în Cipru, prin care tranzacționează marfă. Unii dintre jucătorii prinși în rețea sunt cumpărați ca niște „sclavi sexuali”, așa cum scrie presa din Serbia.

 

Clauză cu iz infracțional

Înainte de a ajunge la tranzacțiile din România, ne oprim puțin la Andrija Zivkovic. Fanii Stelei își amintesc numele lui. În august 2015, tânărul fotbalist sârb a marcat golul de 3-2 pentru Partizan în meciul care a scos echipa lui Mirel Rădoi din cursa pentru calificarea în grupele Champions League. La 19 ani, mijlocașul născut la Niș este considerat un talent fantastic. A câștigat titlul mondial cu naționala U-20 a Serbiei și presa de la Belgrad scrie despre oferte de transfer de la Real Madrid, Benfica, Borussia Dortmund sau Chelsea. Contractul său expiră în vară, iar tatăl lui Zivkovic nu-și lasă fiul să semneze o prelungire decât dacă Partizan va redeveni proprietarul integral al drepturilor economice privind transferul fiului său.

DIN PRIMA PARTE

  • Apollon Limassol și Mouscron sunt două cluburi controlate prin firme paravan de Pini Zahavi, superimpresarul care l-a adus pe Roman Abramovici la Chelsea, în 2003
  • Din ianuarie 2015, FIFA a interzis implicarea unei țerțe părți în transferul unui jucător. Zahavi driblează regula, preluând direct controlul asupra cluburilor

În august 2014, la două luni după ce Hagi îl vindea pe Manea pe ascuns la Apollon Limassol, clubul cipriot controlat de Pini Zahavi înregistra tot în secret un contract semnat de președintele de atunci al lui Partizan, Dragan Djuric. 50 la sută din drepturile economice ale lui Zivkovic erau vândute companiei Apollon Football (Public) Ltd, aceeași care l-a cumpărat pe Manea, pentru suma de 1,2 milioane de euro, plătibili în două rate: 900.000 și 300.000 de euro. Conform înțelegerii, Partizan păstra 25% din jucător, însă Apollon putea cumpăra și acest procent în anumite condiții pentru suma de 600.000 de euro. Familia jucătorului păstra 15 procente, iar agentul lui 10%. Practic, Partizan rămânea cu doar un picior din, poate, cel mai talentat fotbalist sârb al momentului.

În contract, există, însă, o clauză incredibilă.

Citește mai jos continuarea articolului.


Dacă jucătorul refuză o ofertă oficială, clubul sârb este obligat să plătească lui Apollon Limassol jumătate din valoarea ofertei refuzate!  Un avocat de la Belgrad, Dragos Cukavac, a comentat clauza pentru cotidianul Informer: „Acest contract conține elemente infracționale. Partizan este pusă în situația de a plăti jumătate din oferta refuzată de Zivkovic. Ce o împiedică pe Apollon să trimită printr-un alt club o ofertă de 20 de milioane de euro pentru a-și asigura 10 milioane? Ce a semnat Djuric este absolut nebunesc”.

O ofertă de 5 milioane de euro a fost înregistrată, dar jucătorul a refuzat-o, astfel că Partizan trebuie să-i plătească lui Apollon 2,5 milioane de euro. Pentru că refuză să se transfere sau să semneze un nou contract cât timp este legat de o terță parte, jucătorul a fost trimis la echipa a doua a clubului, Teleoptik Belgrad. Presa sârbă a scris că Zivkovic a izbucnit în plâns la aflarea deciziei.

Clubul care a oferit 5 milioane pentru Zivkovic este Benfica Lisabona, o parteneră de afaceri excelentă de-a lui Pini Zahavi, „păpușarul” din spatele lui Apollon și Mouscron, cluburile din circuitul prin care a fost deturnat Manea.

Fac un apel la opinia publică și vă rog să susțineți faptul că Andrija nu va semna niciun contract atâta vreme cât există o înțelegere cu o terță parte
Jovica Zivkovic, tatăl lui Andrija

În 2013, la un an după ce un fond de investiții controlat de Pini Zahavi a cumpărat drepturile lui Lazar Markovic,  alt jucător talentat crescut de Partizan, acesta se transfera la Benfica. 12 luni mai târziu, Markovic era vândut la Liverpool pentru 25 de milioane de euro. Jumătate din sumă, 12,5 milioane de euro, a intrat în conturile grupului de investitori condus de Zahavi. Restul a fost împărțit între Benfica și Partizan.


Lazar Markovic, jucătorul lui Liverpool, este împrumutat la Fenerbahce în acest sezon

Fratele lui Lazar Markovic, Filip este acum coleg cu Manea, la Mouscron.

Este doar un exemplu de afacere făcută de Zahavi. Potrivit jurnaliștilor sârbi, Partizan ar fi putut încasa peste 100 de milioane de euro în ultimul deceniu doar din transferuri. Clubul este, însă, într-o situație dezastruoasă, lăsat de președintele Djuric cu datorii de 13 milioane de euro.

„Niciun club sau jucător nu va intra într-un acord cu o terță parte prin care o terță parte primește dreptul de a participa, fie integral, fie parțial, la compensațiile plătibile în legătură cu viitorul transfer al unui jucător de la un club la altul, sau este în curs de distribuire a unor drepturi privitoare la un viitor transfer”
Regulamentului FIFA, intrat în vigoare la 1 ianuarie 2015

 

Rețeaua lui Zahavi din Serbia

Un alt talent, Luka Stojanovic, a fost vândut de Partizan în 2012 la Sporting Lisabona, un club despre care jurnalistul David Conn de la The Guardian a scris acum doi ani că are zeci de jucători plasați în coproprietate într-o rețea de firme-paravan, în care sunt implicați Jorge Mendes și Roman Abramovici. Stojanovic este acum în lotul lui Apollon Limassol.

Întrebat de ProSport despre Manea, teoretic colegul său de club, sârbul a răspuns, mirat: „Nu-l cunosc pe jucător. Îl știu doar pe Cristian Ponde de la Sporting”.  

E o realitate din lumea uriașă a lui Zahavi.

Tot prin Apollon, clubul proprietar al lui Manea, a trecut și tânăra vedetă de la Steaua Roșie Belgrad, Luka Jovic. Cumpărat de clubul cipriot și împrumutat înapoi la Steaua Roșie, jucătorul s-a transferat acum 10 zile la Benfica, pentru 2,2 milioane de euro. Apollon deținea din 2014 un procent de 70 la sută din drepturile economice ale jucătorului.

Controlul lui Pini Zahavi asupra celor mai bune produse din Serbia este exercitat prin partenerul său de afaceri, impresarul macedonean Fali Ramadani, care deține agenția LIAN Sports. Mâna dreaptă a lui Ramadani este fostul portar al lui Partizan, Nikola Damjanac, care la rândul lui este căsătorit cu sora lui Zvezdan Terzic, fost președinte la Federația sârbă,  la OFK Belgrad și actualul președinte de la Steaua Roșie Belgrad.


Infografie a jurnaliștilor sârbi cu rețeaua de jucători controlați de Fali Ramadani, omul de încredere al lui Pini Zahavi

Mișcările dintre cluburile controlate de Pini Zahavi sunt greu de verificat. Slovenul Emir Dautovic îi aparține tot lui Apollon, dar vine de la OFK, via Mouscron. ProSport a făcut o listă a fotbaliștilor din fosta Iugoslavie mutați în ultimii ani între cluburi prietene sau controlate de Zahavi. Toți acești jucători sunt impresariați de Ramadani, omul de încredere al impresarului israelian.

  • Marko Pavlovski (22 de ani): OFK Belgrad – Porto B – Mouscron – OFK
  • Marko Iankovici (20 de ani): Partizan – Olympiakos – OFK – Maribor – Olympiakos
  • Nicola Gulan (26 de ani): Partizan – Fiorentina – Sampdoria – Partizan – Mallorca – Mouscron
  • Nikola Aksentijevic (22 de ani): Partizan – Vitesse – Partizan – OFK – Mouscron
  • Filip Markovic (23 de ani): Partizan – Benfica B – Mallorca – Mouscron
  • Danilo Pantic (19 ani): Partizan – Vitesse – Chelsea – Vitesse
  • Ante Rebic (22 de ani): RNK Split – Fiorentina
  • Sasa Zdjelar (20 de ani): OFK – Olympiakos
  • Marko Bakic (22 de ani): Mogren Bukva – Torino – Fiorentina
  • Marko Scepovic (24 de ani): Partizan – Olympiakos – Mallorca – Olympiakos – Mouscron – Olympiakos

Numele lui Apollon apare mult mai rar decât Mouscron, dar asta nu exclude posibilitatea ca și alți jucători să fi fost transferați prin firma offshore Apollon Football (Public) Ltd. TransferMarkt nu menționează, spre exemplu, nicăieri că Manea aparține de Apollon, clubul care de fapt a cumpărat de la Viitorul  drepturile economice integrale ale fundașului dreapta român.

„O să intre pe fir FIFA, sunt regulamente internaționale. Jucătorii nu mai pot aparține unor companii. Era o practică în trecut să fie folosite fonduri de investiții. N-aș vrea să fac aprecieri fără să știu exact cum arată actele. E posibil să fie o infracțiune sportivă”
Marcel Popescu, agent de jucători

 

Sârbul adus de Hagi de la Partizan: invizibil sau accidentat?

Unul dintre fotbaliștii înregistrați la compania LIAN Sports, deținută de Ramadani (țineți minte, omul de încredere al lui Zahavi), este un anume Nemanja Radonjic. În vârstă de 19 ani, mijlocașul de bandă stânga este împrumutat de AS Roma la Cucaricki, ocupanta locului 2 din prima ligă sârbă. Probabil nimeni din România, cu excepția câtorva oameni din jurul lui Gică Hagi, nu știe că Radonjic a apărut în acte ca fiind jucătorul Academiei cu sediul la Ovidiu.

În 2011, la doar 14 ani, Radonjic juca în România la Cupa Stelelor Estului, într-un meci câștigat de Partizan U-15 cu 5-1 în fața Academiei Hagi. Mijlocașul a marcat un gol, la fel și colegul său Pantic, aflat acum la Chelsea. După doi ani, în 2013, Radonjic figura ca proprietate a Academiei, însă în presa din România nu există niciun rând scris despre acest transfer. Arhiva site-ului academiahagi.tv nu are informații mai vechi de octombrie 2014, când fotbalistul era deja plecat de la clubul lui Gică Hagi.


Partizan U-15 înainte de meciul cu Viitorul. Radonjic este primul din stânga, de pe rândul de jos. Căpitanul Pantic e primul din dreapta, sus

Conform informațiilor neoficiale prezentate de transfermarkt.co.uk, Radonjic a venit la Academia Hagi în octombrie 2013. Data e surprinzătoare, întrucât jucătorul nu se putea transfera în octombrie decât din postura de fotbalist liber de contract. Perioada de transferări era închisă de o lună.

În decembrie 2013, cotidianul italian Il Messaggero scria că AS Roma este pe punctul de a-l transfera de la Partizan pe Radonjic, un tânăr recomandat de Adem Ljajic, jucătorul sârb aflat atunci la Roma. O singură eroare: fotbalistul era legitimat la Academia Hagi, nu la Partizan.

De ce ar fi pierdut Partizan, gratis, un fotbalist atât de talentat, care apoi a semnat brusc cu Academia Hagi? A venit Radonjic în România în carne și oase sau a fost doar un transfer pe hârtie, așa cum s-a întâmplat cu Manea la Apollon?

Cum Hagi, directorul sportiv Zoltan Iașko și directorul general Cristian Bivolaru n-au putut fi contactați sau au refuzat să comenteze, ProSport l-a sunat pe președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu. Oficialul a admis că sârbul a fost transferat la clubul lui Hagi, dar că nu l-a văzut deloc la față:

„Radonjic a fost la noi acum doi ani. Știu că am făcut tranzacția și așteptam să-l văd și eu. A fost pe la noi, dar din păcate foarte, foarte puțin. S-a accidentat și nici n-a apucat să joace. Nu cunosc foarte multe amănunte pentru că eu, practic, nici nu l-am văzut în perioada aia. Antrenamentele se făceau la Chiajna. Nu știu când s-a accidentat. Intenția noastră a fost să-l luăm pentru prima echipă. Nici nu aveam echipa a doua. A intervenit problema cu accidentarea și nu știu din ce motive a căzut înțelegerea noastră. Nu mai țin minte exact”

Pe site-urile din Serbia, nu apare nicio informație legată de o accidentare a internaționalului U-17, viitor U-19, Nemanja Radonjic.

Peniu spune că, de fapt, înțelegerea a căzut, dar transfermarkt.co.uk scrie că sârbul a fost împrumutat de Viitorul la AS Roma în februarie 2014, pentru doar 16 zile, contra sumei de 1,04 milioane de euro. Dacă Viitorul nu-l lua de la Partizan, nu avea cum să-l împrumute la Roma.

O afacere surprinzătoare pentru un fotbalist accidentat!

Întrebat despre împrumutul sârbului la Roma, Peniu a spus: „Probabil a plecat de la noi la Roma. Eu știu că a fost să se recupereze, să facă refacerea în Italia. N-am multe amănunte. Nu mai țin minte. Pe alții îi știu, dar pe el dacă nici măcar nu l-am văzut la față…? Știu că a stat foarte puțin la București”.

Deși Radonjic era una dintre „perlele” renumitei Academii a clubului Partizan, plecarea sa, din octombrie, la școala lui Hagi a fost anunțată de președintele Dragan Djuric – țineți minte, cel care a semnat contractul înrobitor cu Apollon – abia în decembrie:

„Acum două luni s-a transferat în România, evident contra unei compensații. Din câte știm noi, nu s-a antrenat acolo nici măcar de două ori. Nu am avut niciun conflict, dar băiatul ăsta are o problemă la cap. Comportamentul lui perturba activitatea academiei”. 


Nemanja Radonjic, pe vremea când era căpitanul naționalei sub 17 a Serbiei

Fișa neoficială a ui Radonjic de pe site-ul transfermarkt.co.uk

 

Accidentat sau nu, Radonjic a fost împrumutat de Academia Hagi la Roma Primavera pe 1 februarie 2014, iar după doar 5 zile a jucat 64 de minute la Cupa Viareggio, în meciul cu Benfica U-19 (0-0).

  • Tot pe 1 februarie, dar în sens invers lui Radonjic, figurează ca împrumutat Ionuț Vână, fotbalistul care fusese transferat de Academie la Roma în august 2013.
  • Pe 16 februarie, după doar două săptămâni și două zile, conform datelor transfermarkt.co.uk, sârbul revenea la Academia Hagi!
  • La 1 septembrie 2014, sârbul a plecat la Empoli liber de contract, iar peste un an a ajuns la AS Roma.

Pentru a avea dimensiunea modului în care se fac transferurile și împrumuturile din Serbia, iată o scurtă povestioară. În ianuarie 2016, Liverpool l-a transferat pe Marko Grujic (19 ani) de la Steaua Roșie, un jucător pe care președintele clubului Terzic  – omul menționat în rețeaua sârbească a lui Zahavi – l-a oferit impresarului israelian acum un an. Nimeni nu știe dacă Zahavi a cumpărat la vremea respectivă procente din Grujic, dar tatăl fotbalistului, Goran Grujic, s-a opus vehement plecării fiului său în Anglia și a anunțat că pașaportul copilului este blocat la el în birou. „Liverpool plătește 7 milioane de euro pe el și apoi îl dă înapoi la Steaua Roșie împrumut, iar împrumutul costă un milion?! Sincer, mă gândesc să chem poliția și să le spun totul despre acest transfer”, a declarat tatăl lui Grujic, jurnalist sportiv la Belgrad. A doua zi, Goran Grujic a avut un accident de mașină, în urma căruia a suferit răni minore. Peste alte câteva zile, fiul său semna cu Liverpool, club cu care Zahavi și-a început meseria de impresar, în anii 80!

 

Invizibilul Olinga: venit pe traseul Apollon, plecat la Mouscron

Conform jurnalistului italian de investigație Pippo Russo, influența lui Pini Zahavi asupra fotbalului italian este impresionantă. De ani buni, consilierul de transferuri de la Fiorentina este chiar Fali Ramadani, omul de încredere din Serbia al superagentului-finanțator de cluburi. În afara echipei din Florența, Zahavi are un cuvânt puternic de spus la Inter, Roma, Atalanta, Sampdoria și Bologna.

Afacerile lui Hagi cu cluburile din sfera de influență a lui Zahavi nu se opresc la Manea și Radonjic.

Pe 11 februarie 2015, contul oficial de Facebook al Academiei Hagi anunța:

„E oficial. Fabrice Olinga a fost transferat la FCV”

În poza de mai sus, își dau mâna pentru a oficializa imagistic tranzacția team manager-ul Costin Mega și fotbalistul camerunez, care era cel mai tânăr marcator din istoria Primera Division. Olinga marcase pentru Malaga la 16 ani și 98 de zile.

Media din România a publicat imediat fotografii cu Olinga la antrenamentele Viitorului și o declarație dată de Hagi pentru Dolce Sport: „Pe Olinga mi l-a recomandat Pietro Chiodi, el mi l-a adus. Din vorbă în vorbă, am ajuns la el. A fost o oportunitate, mai ales ca aveam nevoie de un jucător foarte tehnic. Rămâne să-l descoperim, pentru că nu-l cunosc așa de bine. E tânăr, dar foarte, foarte valoros. Noi trebuie să îl ajutăm să se integreze foarte bine”.

Așadar, Pietro Chiodi, impresarul lui Manea și finul lui Victor Becali, l-a adus pe Olinga la Viitorul. De unde? Presa din România a scris că fotbalistul venea de la, surpriză!, Apollon Limassol. Media din Italia anunța că atacantul e împrumutat de la Sampdoria, un alt club aflat în cercul de influență al lui Zahavi.

Pe site-ul transfermarkt.co.uk, confuzia e întreținută de informația că Olinga s-a transferat de la Apollon la Sampdoria pe 10 februarie, lucru posibil doar din postura de jucător liber de contract, iar o zi mai târziu era împrumutat la Viitorul.

Urmarea este, însă, certă. Fabrice Olinga nu a jucat niciun minut pentru echipa lui Hagi, deși patronul-antrenor spunea că este un „jucător foarte, foarte valoros”. Surse din club spun că atacantul s-a antrenat cu Viitorul până în vara lui 2015, când a plecat la Sampdoria. Sau la Apollon.


Olinga, la antrenamentele Viitorului. Bănel Nicoliță este în apropiere

Mai curios este dialogul ProSport cu Pietro Chiodi, impresarul care l-a adus pe Olinga în România:

Reporter: Ce mai știți de Olinga? N-a jucat niciun un minut.
Chiodi: Nu mai este la Viitorul, s-a întors. N-a jucat niciun minut pentru că n-a fost legitimat.

N-a fost legitimat?
Nu, nu, au întârziat cu plicul și nu s-a putut legitima.

Nici n-a fost la club…
Nuuuu. La nivel tehnic, n-a fost niciodată legitimat.

Dar el s-a antrenat cu echipa.
Da, da. Până la urmă a plecat.

El a venit de la Apollon?
Nu-mi mai aduc aminte.

Așadar, Viitorul a anunțat oficial transferul unui jucător care de fapt nu s-a mai realizat, apoi l-a antrenat până în vară, deși nu-l putea folosi!

Vreți să știți reacția Academiei Hagi? Președintele Peniu, sunat de ProSport: „Olinga? Habar n-am de el. Nu știu nimic. Unde joacă acum?”.

Răspunsul este Mouscron! Olinga este coleg cu Manea în păienjenișul controlat de impresarul Pini Zahavi.

Tăcerea lui Hagi din studioul DigiSport Special persistă în aer și la 12 ore după consumarea momentului. Există indicii clare că Academia lui a intrat în relații de afaceri cu unul dintre cei mai tari impresari din lume. La pachet cu asta, vin obligatoriu tranzacții bizare, procente din jucători, bani înregistrați în paradisuri fiscale și tăcere. Multă tăcere.

În partea a III-a puteți citi despre legăturile incredibile ale lui Pini Zahavi și noi detalii despre transferurile făcute de Academia Hagi.

Costin Ștucan / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup