De pe podiumul olimpic, la catedră! VIDEO | Ce face Simona Amânar la 16 ani după ce s-a retras din gimnastică

29 ian 2016 72634 afişări Comentează şi tu ProSport Live

Prezentă în studioul ProSport LIVE,  Andreea Răducan a vorbit despre fostele sale colege din lotul de gimnastică.  Campioană olimpică şi cvintupla campioană mondială a dezvăluit că Simona Amânar este în prezent asistent universitar la Universitatea de Vest din Timişoara, dar şi o "mămică foarte implicată".

La 16 ani după ce s-a lăsat de gimnastică, campioana absolută de la JO Sydney 2000, rămâne totuşi apropiată de fostele sale colege. "De fiecare dată când vine în Bucureşti mă sună să ne vedem", povesteşte Andreea Răducan.

"Simona a fost gimnasta cea mai muncitoare şi cea mai docilă pe care o cunosc. A fost un exemplu pentru noi, pentru că e şi o diferenţă de patru ani între noi, era singura din această echipă care mai participase la Jocurile Olimpice, la Atlanta, în 1996.

Simona e în Timişoara, lucrează ca asistent universitar la Universitatea de Vest din Timişoara. Are doi copii, pe Alex şi pe Ştefania, şi e o mămică foarte implicată cu care ţin legătura şi astăzi. Tot timpul când ajunge în Bucureşti, la o şedinţă a Federaţiei sau alt eveniment, mereu mă sună, poate reuşim să ne vedem
", povesteşte Andreea Răducan la ProSport LIVE.

7 medalii olimpice a cucerit Simona Amânar de-a lungul carierei, trei dintre acestea fiind de aur

http://www.prosport.ro/video/prosport-live/de-pe-podiumul-olimpic-la-catedra-video-ce-face-simona-amanar-la-16-ani-dupa-ce-s-a-retras-din-gimnastica-15007164
15007164
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”