Stoichiţă: "Merg la Astra dacă se doreşte calificarea în Europa!"

5 iun 2010 26 afişări Comentează şi tu Liga 1
Stoichiţă: "Merg la Astra dacă se doreşte calificarea în Europa!" Stoichiţă: "Merg la Astra dacă se doreşte calificarea în Europa!"

ProSport a anunţat astăzi în exclusivitate că MihaiStoichită se află în tratative cu Ioan Niculae pentru preluareapostului de antrenor principal al Astrei Ploieşti, din aceastăvară, iar "Lippi" spune că e dispus să-i preia pe prahoveni, dacăse doreşte "calificarea într-o cupă europeană".

"Mă duc la Astra doar dacă se doreşte calificarea într-ocupă europeană. Nu merg la Ploieşti să mă bat laretrogradare", a declarat Stoichiţă la gsptv.


Fostul tehnician al Stelei a cerut deja câţiva jucători şi aşteaptăun răspuns în privinţa bugetului de transferuri de la patronulclubului din Ploieşti. Ioan Neculaie a confirmat negocierile şispune că urmează să aibă o întâlinre decisivă cu Stoichiţă,săptămâna viitoare.

"Am discutat cu domnul Stoichiţă, rămâne să vedem ce va fisăptămâna viitoare", a spus Neculaie la gsptv.


În acelaşi timp, "Magiun" Barbu susţine că nu a fost pus la punctcu ultimele noutăţi: "Momentan sunt în concediu. Patronulnu mi-a comunicat nimic, dar dacă se va dori să fiu îndepărtat nuam ce face, asta e viaţa", a declarat Barbu pentruProSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.